Szerintetek ha tanulás céljából szeretnék bemenni egy bocolásra a kórházakban akkor beengednek?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekelnek az orvosi dolgok de úgy nem merek belevágni az orvosiba még nem láttam élőben emberi tetemet. Tényleg komolyan gondolom.2015. aug. 25. 23:15
3/5 anonim válasza:
Ha nem vagy különösebben mimózalelkű, és csak ez tart vissza az orvositól, nyugodtan vágj bele!
Harmadévben fogsz először friss holttestet látni, addigra megedződsz. Az első néhány gyakorlaton szoktak páran rosszul lenni, de nem para, megszokja mindenki.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. aug. 26. 08:18
5/5 anonim válasza:
Én csak kíváncsiságból akartam élőben megnézni egy boncolást, de nem engedtek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!