A korhazakban miert az a fontos h ki dohanyzik az udvaron, miert nem az hogy nincs szappan a wc-ben?
Amikor a nővérke a másod és harmad állást vállal, hogy megkeresse azt, amit hiszel, hogy keres, és ő veszi meg az inzulin mérőbe is a gombelemet, amit nem is ő használ, mert a kórháznak nincs rá pénze, akkor a szappan, amit a beteg ellop és haza visz (mert ilyet is láttam), vagy össze fertőz, azt miért vegye meg a nővér? Vegye meg a kórház, vagy vigyen a beteg, mert amit királynak, az nincs biztonságban.
Egy kicsit még kéne érteni az egészségügyi dolgozók helyzetét és egyből mások lesznek az elvárásaid.
Tudod hol van szappan, meg naponta mosott törölköző a kórházban? A filmeken meg a magán kórházakban, ha lennél olyan színvonalt igénylő, hogy még is fizessed az extrákat.
2. mondta valaki, hogy a nővér vegye megy?
egyébként én élelmiszeriparban vagyok most a nyáron. nincs szappan a mosdokban. igen, közvetlenül erintekzunk a kész termékkel. me gusta
Szappant vihet a beteg is. Nagyobb baj, hogy olyan csórók a kórházak, hogy még párna sincs. Fürdőköpennyel pótoltam. Nincs gyógyszer, és hónapokat kell várni egy vizsgálatra.
Olyan beteg tette el a zuhanyfüggönyt akiről nem is tételeztük volna fel.
Bárcsak a szappan hiánya lenne a legnagyobb gond! Sajnos.
Méghogy a szappant hazaviszik a betegek, "meg lehet érteni". De a zuhanyfüüüügöööööönyt?????
O.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!