Hogyan tudnék hozzászokni a kevesebb alváshoz? 17/L
3as
Remélem jól érzem az iróniát..(3 éjszakás műszak után,zsibbadt fejjel 24 óra ébrenlét után vagyok..:D )
"Remélem jól érzem az iróniát..(3 éjszakás műszak után,zsibbadt fejjel 24 óra ébrenlét után vagyok..:D"
Attól még, h. egyeseknek gyárban, v. kubikosként, v. 3 műszakban kell dolgoznia, mert sajnálatos mód valakinek úgy hozta az élet, mi a búbánatos fészkes fene miatt a tizenéves tanulókon kell MEGBOSSZULNI?!!! Mert ők talán kevésbé is bírják?
Valakinek sz.r a felnőttkor, sz.r legyen a gyerekkor is?!
Amúgy az öt órával még mai viszonylatban jól is járt a kérdező.
Nekem gimnáziumban fakt.-ról volt olyan ismerősöm/barátom, akinek este 9-ig voltak KÖTELEZŐ órái a sz.os kollégiumában, utána engedték végre felkészülni másnapra.
Ha valaki meg nem tudná kikövetkeztetni, arra a több órára is arányosan többet kellett készülnie.
Volt, amikor szabályosan megpróbáltam elzavarni a közös fakt.-ról, mivel minden jegyzetem, segédanyagom ami csak volt a tárgyról, megosztottam vele. Nyert volna legalább alkalmanként 120 percet.
Sajnos ez két dolog miatt nem ment, egyrészt az az óra - az általam valószínűsített arányokhoz képest - még mindig, ha nem is volt mintaóra, de számára benne lehetett a top 5-ben, másrészt a droiddá nevelés már a lelkiismeretére is kihatott, és inkább végigülte vörös szemekkel teljesen feleslegesen azt a 2 órát, mert nem merte a józan eszét és a szabad akaratát használni, hiába segítettem ebben, mert sajnáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!