Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A marihuána egészséges?

A marihuána egészséges?

Figyelt kérdés
Engem mindig arra tanítottak, hogy a drogok egyáltalán nem egészségesek....de mindenhol mást olvasok. Az ezt használók meg erősen védik, hogy ez bizony semennyire nem káros. Most akkor mégis kinek higyjek....egy embert kéne észhez térítenem...

2015. aug. 25. 08:55
 1/9 anonim ***** válasza:
22%

Nem egészséges.

Akik szerint nem káros, azoknak ajánlom, hogy beszélgessenek olyanokkal, akiknek ezért hullott szét a családja.

Sajnos nekem is van olyan ismerősöm, aki teljesen függő lett. Reggel az volt az első dolga, hogy szívott. Családjától eltávolodott. Munkahelyéről kirúgták. Börtönbe is került. Azóta persze nem veszik fel sehova sem dolgozni. Még ő haragszik a családjára, akik végig segítették, amíg bent volt és mindent megtettek érte, hogy minél előbb kikerüljön. Mindenkire magasról tesz, csak a drogos haverok számítanak.

Ha valaki szerint ez nem veszélyes, vagy ez normális élet, az hülye.

Meg ugye van az a mondás, hogy soha senki nem halt meg úgy herointól, hogy ne hasissal kezdte volna.

Ő is nyomott sokkal durvább cuccokat is, lőtte is magát. Most azzal igazolja magát, hogy már durvát nem nyom, így ez nem veszélyes.

2015. aug. 25. 09:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Gondolkodj!

Épp úgy mint a "sima" ciginél tömény füstöt lélegzel be.

..

További kérdések?

2015. aug. 25. 09:10
 3/9 A kérdező kommentje:
Nekem a barátommal történik most mindez....és mióta azokkal a drogosokkal tengeti szabad idejét teljesen megváltozott. Velem úgy beszél mint a kutyájával, és a jövőképében is azt látja boldognak ha a drogos haverjaival cannabist szív. 3 hónapja próbálom kirángatni, de mindig én vagyok a szar a végén, mert jön a dumájával mint egy 15 éves kiskamasz, hogy az őéletébe ne szóljak bele. Erősen rám haragszik ha rá szólok, ez káros...de csak jön ezekkel, hogy vannak olyanok akik egész életükben szívtak és mégis 100 éven felül haltak. Mivel én vagyok lelki válságban a viselkedésétől ezért jobbnak láttam, hogy azt csináljon amit akar, ezért elküldtem. Persze ettől is rögtön rám förmedt, hogy én vagyok a hibás.....tudjátok az a szomorú, hogy olyan embereket veszítünk el így akik teljesen normális jövővel rendelkeztek.
2015. aug. 25. 09:23
 4/9 anonim ***** válasza:

Egészségesnek semmiképpen nem mondanám! Anno mi azt tanultuk mind a fizikai mind a pszichés hozzászokás esélye kisebb mint az alkoholnál. De azért a pia legalább legális :) másrészt embere válogatja. lehet vkinek elég egszer is, más meg belekóstól és egyre durvább dolgokhoz nyúl! ezt nem lehet előre megmondani az emberről!

Vannak sokkal durvább dolgok, de nem tudhatod mitől indulsz el a lejtőn (és hol állsz meg)!

2015. aug. 25. 09:23
 5/9 anonim ***** válasza:
79%

hát a kommentedből ítélve ott más is van nem csak egy kis cannabis! A fű azért inkább "nyugtat" ellazít mintsem agresszív legyen tőle az ember, bár az elvonási tüneteket nem ismerem, de sztem azok sem olyan durvák hogy ezt kellene kihozni belőle!

Nem tom mi lenne a helyes megoldás, ha esetleg beszélnél a szüleivel talán csak még rosszabb lenne!

2015. aug. 25. 09:33
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat...

Igazán még sosem volt ilyenekhez közöm....és már azon is elgondolkoztam, hogy tényleg csak én nem tartom ezt normálisnak...és, hogy neki van igaza...

2015. aug. 25. 12:53
 7/9 anonim válasza:

Biztos hogy rendes fűvet szív?

Mert az egyik barátom is hasonló helyzetbe van és ő biofűvel él , ami azért elég messze áll az igazi fűtől.

Rendes fűtől nem lenne ilyen szerintem sok olyan barátom van aki fűvezik de a családi életük rendbe van.

2015. aug. 26. 22:22
 8/9 anonim ***** válasza:
75%

Figyelj, az ő élete. Van ez a világnézet, hogy "live fast, die young". Kicsapongó élet, szarni bele. Megtudja ezt bárki is cáfolni? Nem. Merthogy végső soron nincs célja az életnek. Tökmindegy.

Ehhez hozzá tenném, hogy a marihuána önmagában valóban nem olyan durva, (már ha egyáltalán valódit szív), és simán lehet, hogy ez most neki csak egy ilyen időszak és majd kinövi. Sokan vannak így vele.

Szerintem ne próbáld leállítani. Bármit is gondolsz, ez önzőség a részedről. Nem tudod egy másik emberre ráerőltetni azt, ami SZERINTED neki jó. Amit tehetsz, hogy elmondod neki, hogy aggódsz miatta. Megkérdezhetnéd, hogy miért csinálja ezt. De ha eleve úgy állsz elé, hogy amit csinál az rossz, neked van igazad, ő pedig változzon meg... hát ez soha nem fog igazán működni.

2015. aug. 26. 22:29
 9/9 A kérdező kommentje:
Tudod....ezt a választ kissé lenézőnek látom. Ha nem az akkor én bocs, de leírtam, hogy szakítottunk. Tehát azt csinál amit akar. Próbáltam már több szempontból is nézni, de ha engem tesz tönkre a lenéző viselkedésével akkor ne haragudjál de nem fogom magamat megöletni. Ha k*rvázni fog, hát hajrá. Ha minden pénzét piára költi hát hajrá. Aki semmibe néz...az miért érdekeljen?
2015. aug. 28. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!