Fű toleranciaszünet?
Egy idő után mindennapos használat mellett már nem adja ugyanazt mint régen. Rövidebb ideig is tart a hatás.
Szerintetek mennyi szünetet kell tartani ahhoz, hogy olyan legyen az élmény mint az elején? Vagy olyan már soha nem lesz?
Úgy gondolom,hogy az ember bármihez könnyen hozzászokhat ha mindennap használja azt (akár legyen ez a kávé vagy a Cola).
A fű alapjában véve ellazítja az embert (nem minden esetben) kellemes hangulatot idéz elő. Jó dolognak tartom egyszer-egyszer .
Sajnos neked megszokássá vált a szívás már az életed része lett. Neked ez nem kikapcsolódás hanem " szükséglet ".
Szerintem minimum 1-másfél hónapig ne nyúlj hozzá. Aztán értékelni fogod és becsülni az alkalmat mikor szívhatsz.
De ha adhatok egy tanácsot : a későbbiekben se szokj rá a mindennapi használatra mert akkor egy idő után ugyanígy jársz majd.
Igazad van, csak sajnos a mindennap szívás egyszerűen sokkal élvezhetőbbé teszi az életet.
Viszont azt a mélyen spirituális élményt és örömöt amit az alkalmi füvezés nyújt nagy részben elveszti így az ember.
1 hónap stop, aztán meglátjuk. ;)
szerintem soha többé ne füvezz!ha egy hónapig kibírod akkor kibírod évekig is!a füvezés gáz!csak egy narkós leszel tőle!
semmi több!
Szilikonos :
Olvasom a válaszod és teljesen el vagyok képedve. (Első válaszoló vagyok.)
Mi az,hogy semmi több nem lesz belőle mint narkós? Nem egy olyan ismerősöm van aki füvezik és mellette TANUL és NORMÁLIS ÉLETET él. Nem az határoz meg valakit,hogy füvezik-e vagy sem.
Az igaz,hogy vannak olyan drogosok akik tényleg 0-24-ben ezt csinálják és ez élteti őket, le vannak csúszva, de ahogy olvasod a kérdező válaszát, egyáltalán nem az az ember akinek ne érne semmit az élete és csak "narkós lenne" ...
Hány olyan ember van aki nem narkós és nem drogozik de ezzel szemben nem dolgozik semmit, nincsen élete? Rengeteg ...
Szerintem ne úgy ítélj meg valakit,hogy drogozik-e vagy sem.
Hidd el,hogy van olyan ismerősöm aki rendszeres fűhasználat mellett többet mutatott fel az életben mint olyan aki nem drogozott ...
Én ezzel nem védeni akarom a drogosokat, félreértés ne essék. Magam sem használok semmilyen drogot . Csak kicsit felháborító volt a válaszod.
Rendes kémiai ideje talán másfél hét. Ezután lehet intenzív hatásra számítani akár lófasz mennyiségtől is.
Ha keményen benne van az ember, akkor érdemes több hónapos szünetet tartani, átértékelni a dolgokat, és nem nyúlni hozzá.
Ettől annyi változik meg, hogy teljesen kitisztulsz, és értékelni tudod újra azokat az apró dolgokat amiket akkor értékeltél a fűben, mikor az elsőt vagy másodikat elszívtad :)
Én napi szinten toltam elég sokáig, és 3 hónapig megvonásban részesültem. Az első füvem 3 hónap után majdnem (ismétlem majdnem!) olyan volt mint az első.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!