Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miert van az hogy 13 évesen...

Miert van az hogy 13 évesen csak 150 cm vagyok?

Figyelt kérdés
Az osztalyomban mar mimdenki elerte szinte a 165 cm-t de en meg mimindig ilyen kicsi vagyok.Pedig a szuleim,nagyszuleim is nagynovesuek.

2015. aug. 22. 20:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A legtöbb fiúnak a mellkasa,laba nem annyira szőrös.

Hanem általánosságban 12-13 éves kor legelején szokott átlag fejlettségűeknêl fanszőrzet megjeleni.Tehát ha van fanszőrzeted és nem is túl kevés,nem csak pár pihe akkor az nagyon jó,akkor magasságra vagy alacsony,de jó ütemben fejlődsz.

2015. aug. 24. 16:26
 12/14 anonim válasza:
Igaza van az előttem hozzá szólónak. A magasság is be fog indulni, nyugi. Ugyan olyan voltam mint te vagy még alacsonyabb, de már szőrös volt.
2015. aug. 24. 19:19
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ;)
2015. aug. 24. 19:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Több hosszabb hozzászólás is hozzám tartozik,de azért kérdeztem rá a serdülésésére hogy megkezdődött e már,mert valóban a legtöbb esetben az alacsony fiúk akar pár évvel később kezdenek serdülni,de vannak kivételek is és ha ő már serdül akkor csak kisnövésű és lehet hogy 14 évesen fog jó nagyot nyúlni.
2015. aug. 25. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!