Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miert van az hogy 13 évesen...

Miert van az hogy 13 évesen csak 150 cm vagyok?

Figyelt kérdés
Az osztalyomban mar mimdenki elerte szinte a 165 cm-t de en meg mimindig ilyen kicsi vagyok.Pedig a szuleim,nagyszuleim is nagynovesuek.

2015. aug. 22. 20:59
1 2
 1/14 anonim válasza:

Későnérő vagy. Én is ennnyi voltam kb, az előtt meg 145.

Majd meg fogsz te is nőni, nyugi, legalább nagyobbat néznek majd, ahogy meglátják, hogy megynyúltál.

14 éves vagyok, és 170cm lettem kb. :-). Apumnál már fél fejjel nagyobb.

2015. aug. 22. 21:05
 2/14 anonim ***** válasza:

Fiú vagy vagy lány?

Későnérő lehetsz valóban.A veled egynemű szülőd megkérdezhetnéd ő mikor kezdett el megnyúlni.

Akik a te korodban ilyen alacsonyak azoknál gyakran a nemiérés később indul be(szőrösödés,nemiérettsêg) a nemiszervek később kezdenek el fejlődni.

Milyen magas szüleid vannak?

2015. aug. 22. 21:13
 3/14 anonim válasza:

Jah, és még valami kérdés: Ér bármi féle bántás, megalázás a magasságod miatt? És kapcsolódom az előttem kommentelőhöz, nemileg mennyire vagy érett?

1. voltam.

2015. aug. 22. 21:21
 4/14 A kérdező kommentje:
Hat az meglehet,hogy kesőnérő vagyok mert a szüleim magasak: Anyum:176cm Apum:180cm.Hát bántasok nem igen vannak mert osztályelső vagyok es igy nem is akarnak velem kotekedni.Hat pl a legjob baratom kisebb nalam..Egyebkent meg fiu vagyok :)
2015. aug. 23. 11:13
 5/14 A kérdező kommentje:
Apumat megkerdeztem ,hogy o mikor kezdett el nyúlni es o azt m mondta ,hogy o ugy 7.osztályban kezdett el nyúlni..hozzateszem most megyek 7-be..
2015. aug. 23. 11:17
 6/14 anonim ***** válasza:

Nemsokára te is meg fogsz nőni. Emiatt nem kell aggódni.

Amugy sok fiu 14 évesen kezd el rendesen nőni.

En is így vagyok vele. 14/F

2015. aug. 23. 11:46
 7/14 anonim ***** válasza:

Valóban arról írnod kellene hogy nemileg elkezdtél e már érni,hol tartasz!

Mert van aki simán csak kis növésű(de a nemiérése,szőrösödés,sperma mind időben kezdődött meg nála) vagy csak pár évig,vagy eleve nem lesz magas férfi.

Ês sok esetben van későnérőség(általános iskolás,alacsony fiúknál ez gyakori,később indul be a nemiérés).

Tehát mivel nem írtad hogy a serdülésed megkezdődött e,hol tart,így az is lehet hogy egyenlőre csak kisnövésű vagy,de az is lehet hogy későnérő.

2015. aug. 23. 15:56
 8/14 A kérdező kommentje:
Hat a spermám még nem jött meg...Elkezdtem szőrösödni de nem annyira mint egy 13 evesnek kene lenni..De most hogy mondjatok hogy nemsokara elkezdek noni lehet igaz mert juniusban voltam meresen es akkor 147 cm voltam szval azota nota nottem 3 cm ..Onnan veszem hogy nem elgge vagyok szoros hog jarok uszni az osztallyal es latom mas emberkeknek a mellkasat vagy a lab at es nekem meg kozel sincs ahhoz..(a szor mennyisegere ertem)..A nemiszerveket nem figyelem..:-D
2015. aug. 23. 16:17
 9/14 anonim válasza:

Mellkas? Szőrös? Hány évesekkel jársz úszni?

Amúgy nekem a péniszem körül nagyon szőrös, a lábaim meg alig. Ez is genetika.

2015. aug. 23. 20:06
 10/14 A kérdező kommentje:
ööö..lehet nem is azt kéne néznem?..:D Egyébként meg nekem is a péniszem körül a legszőrösebb a testemen..
2015. aug. 23. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!