Normális ez? /többi lent/
Figyelt kérdés
Bármit megeszek bűntudatom van. 14 éves vagyok. 40kg és 163cm. Alig eszek valamit mert aztán bűntudatom lesz és megfordul a fejemben, hogy elkezdem hánytatni magam. De nem akarom hánytatni magam csak egyszerűen egy megoldásnak tűnik de inkább nem eszek csak, hogy meg se forduljon ez az egész a fejemben. Mindig is nádszál vékony voltam. Mindenki szerint most is vékony vagyok de én nem annak látom magam. Mit tehetnék ez ellen? Anya folyamatosan rágja a fülem az evés miatt mert szerinte korházba fogok kerülni ha továbbra se eszek.2015. aug. 19. 20:40
11/12 anonim válasza:
Ennyi idős koromban nekem is ilyen problémáim voltak. Először is tényleg beszélj anyuddal, menjetek pszichológushoz. Nekem ezek mellett a koncertek segítettek. Ha elmész például a kedvenc magyar együttesed koncertjére és jól kitombolod magad, az rengeteg önbizalmat tud adni, nekem legalább is segített. :) 22/L
12/12 anonim válasza:
Hát csak azért lenne jó, mert ő tényleg tudna segíteni. Ahogy nézem anyukád nem igazán és te se tudsz magadon segíteni. Amúgy nem olyan ijesztő az:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!