Normális ez? /többi lent/
Figyelt kérdés
Bármit megeszek bűntudatom van. 14 éves vagyok. 40kg és 163cm. Alig eszek valamit mert aztán bűntudatom lesz és megfordul a fejemben, hogy elkezdem hánytatni magam. De nem akarom hánytatni magam csak egyszerűen egy megoldásnak tűnik de inkább nem eszek csak, hogy meg se forduljon ez az egész a fejemben. Mindig is nádszál vékony voltam. Mindenki szerint most is vékony vagyok de én nem annak látom magam. Mit tehetnék ez ellen? Anya folyamatosan rágja a fülem az evés miatt mert szerinte korházba fogok kerülni ha továbbra se eszek.2015. aug. 19. 20:40
1/12 anonim válasza:
Anorexia, egy kis bulimiával fűszerezve. Keressetek fel egy pszichológust, mert tényleg kórházba kerülhetsz, sőt meg is halhatsz:c De egyedül nem biztos, hogy túl tudsz rajta lépni.
2/12 anonim válasza:
Beteg vagy. Én is. Én már azért nem is eszek, mert utána nem tudok elaludni a tudat miatt, hogy ettem, pedig tudom, hogy nem kellett volna. Van hogy a pokolra küldeném magam emiatt legszívesebben.
3/12 anonim válasza:
Én 165-166 vagyok 39,6-8 kilóval. Nekem nincs bűntudatom de nem eszek sokat pl:. Egy tál kebab 3napig elég volt. A kérdésedre nem tudok válaszolni de nem tudd, nem vagy egyedül. 14/l
5/12 anonim válasza:
Testképzavarod van. Beszélj anyukáddal vagy olyan felnőttel akiben megbízol és kérj segítséget.
6/12 A kérdező kommentje:
Nem is igazán tudok már enni mert össze van szűkülve a gyomrom.
2015. aug. 19. 21:15
7/12 anonim válasza:
Apránként kell visszaszokni majd. De előbb a fejedben kell rendberakni a dolgokat, különben csak még nagyobb bűntudatod lesz és az nem segít semmin, sőt.
8/12 A kérdező kommentje:
Az előbb ettem egy kicsit de már most hányingerem van az ételtől. A barátaim is észrevették, hogy nem eszek szinte semmit. Probálnak rávenni, hogy egyek de egyszerűen nem megy le semmi anélkül a torkomon, hogy ne érezzem rosszul magam
2015. aug. 19. 21:25
9/12 anonim válasza:
Beszélj anyukáddal, mond el neki hogy érzel és menjetek pszichológushoz.
10/12 A kérdező kommentje:
Pszichologus nagyon kell?:/ nem igazán szeretnék menni
2015. aug. 19. 21:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!