Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon hiányzik! Valamit...

Nagyon hiányzik! Valamit tudtok hogy elmuljon a sirás szomorkodás?

Figyelt kérdés
Tudom hogy erre nagyon nincs válasz majd elmullik de nekem nem akar elmulani!van egy 7 éves kislány unoka tesom minden honapban jön hozzánk 2-3 hétre,de amikor elmegy akkor hetekig sirok és szomorkodok semmihez nincs kedvem olyankor! olyannjo volt amikor itt volt,..Föleg amikor nyár van akkor is itt volt 3 hétig és annyira jo volt vele és elment na a mai napig sirok föleg este! Lehet hogy nagyon hüjének néztek most de ez van. Tudom ez majd elmullik de addig is van valami mod hogy ne sirjak szomorkodjak szinte már depresszioba vagyok! Létszi probáljatok meg valami jo választ! Köszönöm.
2015. aug. 18. 19:35
 1/2 anonim válasza:
Megértelek.Erre való a drog,cigi,vagdosás.De ezek mind csak kárt tesznek.nincs jó dolog amivel le lehetne győzni a "rossz" érzelmeinket
2015. aug. 18. 19:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Talán ismersznéhány vidám népdalt, melyek nagyon tudnak segíteni, ha hangosan énekelsz.
2015. aug. 18. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!