Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-15 éves FIÚK! Miért bántjátok azt a lányt akit nem szerettek, de ő igen?
Figyelt kérdés
2015. jan. 31. 19:14
1/18 anonim válasza:
Általánosíts még kérlek, ez éltet!
Ki kell ábrándítsalak, szívem, velem sokszor játszotta el ezt a női nemzedék, szóval ugyanolyan bűnös mindkét nem!
2/18 anonim válasza:
Ugyan az vagy, mint aki kiírta, hogy miért játszanak az érzéseitekkel? :D Amúgy azért, mert a legtöbb esetben a lány, miután el lett küldve, nem tud megülni a fenekén, és ilyen hülyeségeket beszél, meg irogat, mint Te most, és ezzel óhatatlanul is magára haragítja a fiút... Ha el lettél küldve, akkor szépen nézz másik fiú után. Bár nem vagyok biztos benne, hogy ilyen értelmi szinten kéne neked barát...
3/18 anonim válasza:
Mert agyilag nem érettek a komolyabb érzelmek kimutatására, ami 14 éves korban még nem olyan vészes de 15-16 évesen már kicsit gáz... De minden fiatal fiút a haverjai tesznek tönkre...
4/18 A kérdező kommentje:
Nem ugyanaz vagyok, de az a kérdés ikhletett meg, mert az én helyzetem ilyen.
2015. jan. 31. 19:20
6/18 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszóló ez igaz, mert a barátai miatt ő is nagyon megváltozott. Sajna.
2015. jan. 31. 19:21
7/18 A kérdező kommentje:
14.
2015. jan. 31. 19:23
8/18 A kérdező kommentje:
*ihletett
2015. jan. 31. 19:24
9/18 anonim válasza:
Nem hiszem hogy megváltozott... Csak amikor a haverjaival van akkor meg akar felelni nekik
10/18 anonim válasza:
Mert ti is ugyanezt csinjáljátok, csak sokkal aljasabban.
Megérdemled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!