Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 14-15 éves FIÚK! Miért bántját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14-15 éves FIÚK! Miért bántjátok azt a lányt akit nem szerettek, de ő igen?

Figyelt kérdés

2015. jan. 31. 19:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
49%

fordítva ez igazabb is, ennél mrá csak az a gázabb amikor 14-15 éves kortól egészen 20-21-ig műveli az adott lány.

(nekem ehhez volt szerencsém)

2015. febr. 2. 14:46
 12/18 anonim ***** válasza:
72%

A kérdésed az egy úgy nevezett 'loaded question fallacy' ( [link]

Írok egy két extrém példát hogy könnyebb legyen megérteni miért nem szabad ilyen "logikát" használni.

Abbahagytad már a gyerekbántalmazást?

Míért ölted meg a feleséged?

Naponta hányszor fekszel le édesanyáddal?

Azért álltál prostituáltnak mert pénz kell heroinra?

Anyád tudja hogy pedofil vagy?

10 percnél tovább maszturbáltál amikor feltettél egy idióta kérdést a gyakorikerdesek.hu-ra?

Ennyi példa szerintem elég lesz. Inkább nem magyarázom el hogy pontosan mi is a hiba ezekben a kérdésekben. Jobb lesz ha hagyom hogy magadtól kitaláld, úgy sokkal jobban megragad a fejedben.

2015. febr. 4. 09:26
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem bántottam senkit, ha valaki épp nem az esetem akkor is tisztelem, ha rám hajt. Ha az udvarias elutasítást bántásnak veszi, akkor nem tudok mit csinálni.
2015. febr. 4. 21:47
 14/18 anonim ***** válasza:
biológia
2015. febr. 6. 09:00
 15/18 anonim ***** válasza:
Konkrétan mit értesz "bántás" alatt?
2015. febr. 6. 09:16
 16/18 anonim válasza:

Talán van egyszerűbb magyarázat is: adva vagyon egy lány, aki szeret egy fiút. A fiú viszont nem szereti a lyányt. És ezt valószínűleg egymás értésére is adták. Ennek ellenére a lány továbbra is nyomul, ami viszont zavarja a fiút, és az csak így akarja/tudja a lány értésére adni, hogy kopjon le.

Másik varia: minden állat (az ember is) ösztönösen megérzi, ha a másik gyengébb, és azt alapból bántja, csúfolja...

2015. febr. 6. 20:32
 17/18 A kérdező kommentje:
Szóval vagy tettel bánt. (Nem fizikailag.)
2015. febr. 6. 20:35
 18/18 Vica1998 ***** válasza:
Nem hiszem, hogy bántanák direkt, de ha egyszer nemet mondtak a lánynak és még mindig nem hagyja békén a fiút, akkor az már idegesítő. El kell fogadni a nemet is. Ugyanez van fordítva is.
2015. márc. 2. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!