Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a problémája a 3,5...

Mi lehet a problémája a 3,5 éves unokaöcsémnek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, hogy vajon mi lehet a probléma? 3,5 éves unokaöcsém X idő óta ha szagot érez (kávé, vizelet, spray, stb) akkor elkezd ökölődni és friss levegőt kér. Voltak vele orvosnál, pszichológusnál, kineziológusnál, még sincs semmi eredmény. Azt mondták, el fogja nőni. De sajnos, van mikor próbálom öltöztetni és kérdezi mi ez a szag, elkezd ökölődni és ott kell hagynom, édesanyámnál szintén ezt csinálja és a szüleinél is. Van, mikor eszébe sem jut, de van, mikor sokszor előjön nála. Nagyon kezd idegesíteni, hogy nem lehet tenni semmit ellene. Nem hiszem el, vagy nem akarom, hogy ezzel nem lehet valamit csinálni.. Úgy sajnálom szegényt. Segítségeteket előre is köszönöm, ha lehet normális válaszokat írjatok..

#szag #Ökölődés
2015. aug. 13. 15:55
 1/8 anonim ***** válasza:
mit jelent az,hogy ökölődik? öklendezik esetleg?
2015. aug. 13. 16:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem arra gondolt, hogy fulladozik! Nekem így kapásból asztma jutott eszembe (de súlyosabb esetben kezdődő epilepszia is lehet). Kérjetek beutalót első körben pulmonológiára, másodkörben esetleg allergológiára és neurológiára is. Nem tudom mennyire vastag a pénztárcátok, de ha megtehetitek, menjetek magánorvoshoz a kisfiúval (pulmonológushoz). Tekintettel arra, hogy a várólisták milyenek....
2015. aug. 13. 16:12
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem fulladozik, hanem ahogy az első válaszoló írta, öklendezik. Mint hányás előtt, viszont nem hány.. Csak valamikor szokott odáig fajulni is a dolog, mondjuk hisztinél. Ha agyon vernének sem jutna eszembe, hogy milyen orvosnál voltak, mikor megállapítottak nála refluxot, az az hogy a gyomorszáj nem zár. Azt hiszem ezt jelenti. Gyomorsav lekötő gyógyszert is kapott, mert sava is van.
2015. aug. 13. 16:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Gasztroentológus.
2015. aug. 13. 17:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, gasztroenterológus állapítja meg. :) Én is refluxos vagyok és erős szagoknál én is öklendezek. Ez ijesztőnek néz ki, de refluxnál szinte természetes.
2015. aug. 13. 17:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Szóval nincs mièrt aggódni, nincs nagy baj? Szervi, lelki probléma? El lehet nőni?
2015. aug. 13. 22:48
 7/8 anonim ***** válasza:
A biztonság kedvéért azért vizsgáltassátok ki alaposan, de azt gondolom,hogy mivel a reflux okozhat ilyet, nem kell túlaggódni a dolgot.
2015. aug. 14. 09:57
 8/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat!
2015. aug. 14. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!