Srácok! Van akinek hasonló problémája van?
Az a gond, hogy mikor elmegyek kulázni utána nem tudom kitörölni a seggem. Igen most röhögjetek...
No de tényleg komoly a dolog. Akármeddig törlöm, mindig koszos a papír. Ha utána elmegyek kimosni akkor minden rendben van. De a papírral képtelen vagyok, van, hogy lemegy egy egész tekercs is.
ez nem hülye kérdés
én évek óta minden székelés után mosom (értsd: zuhanyozás az alsó fertályon, akár naponta többször is, ilyenkor a felsőtest kimarad) a seggemet
európában ennek is megvan a kultúrája, mi magyarok ebben is le vagyunk maradva, (építész ismerősömtől tudom, hogy a franciáknál már régóta az újépítésű lakásokban/házakban a bidé [link] megléte elengedhetetlen a lakhatási engedélyhez) nem véletlenül, az államnak fontos az állampolgár egészsége (kevesebbet kell, aranyérgyógyszerekre és végbélrákos emberek kezelésére költeni, a sztomás megbetegedések is alacsonyabbak a felmérések szerint)
amúgy a bidé nemcsak segg, seggluk mosásra alkalmas, hanem a puncit meg a fügyit is tisztán lehet vele tartani mondjuk maszturbálás után
szó ami szó, nem vagy egyedül ezzel a gonddal, én is agyaltam ezen sokat hogy hiába wc papírral mindig egy kicsit kakis marad a papír akármit csinálok és egy óra után néha csípett is a maradék székletet nem lehet tökéletesen kitörölni akárki akármit mond, ha teheted minden kakilás után mosd ki a segglukad zuhany alatt ha van rá lehetőséged ha nincs akkor nedves törlőkendő legyen a táskádban mindig, hosszabb távon ha a pénztárcád engedi érdemes a lakásfelújítás során bidé beszerelésére is beruházni, nem egy akkora költség ha már bontasz
(írj privátban ha beszélgetnél a témáról)
Mosd mindenképp ha így jó.
Viszot erősen ne dörzsöld. Akár el is kezdhet vérezni aminek nem lesz jó a vége.
Tapasztaltam már sötét vérezést nagyobb cseppekben azért mert erősen dörzsöltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!