Hasi problémák uléstől?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mióta elkezdődött a nyariszunet itthon ülök es semmit nem csinálok vagy fekszem vagy a gep előtt ülök. Sajnos nem talaltam munkat az első 2 hónapban a napi rutinom maximum annyiból allt hogy elmentem boltba eselet ide-oda de maximum 1 órát mozogtam csak. Egy par napja rosszul érzem magam a gep előtt mintha morognanak a beleim ha 10-15-20 percet ülök elotte. Szekletem rendben van, néha esetleg kicsit faj a hasam ennyi. A nagy meleg miatta kintre se sokat járok. Valami tipp, valaki aki hasonlo helyzetben van. Illetve meg megjegyzem hogy július végén es agusztus elejére mar volt munkám es 2en 3*8 órát dolgoztam eddig egy gyárban ahol folyton talpon voltam. Valaszaitokat elore köszönöm!2015. aug. 13. 15:44
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!