Segítség? Könyék problémák.
2 éve már ,hogy rossz a bal könyököm ,nagyon erős fájdalommal és zsibbadással kezdődőtt azóta folyamatos a zsibbadás ,rossz érzés és gyakran szúr bele.Akkoriba sokat jártam orvoshoz ,de senki nem tudta megmondani ,hogy mi lehet a bajom ,az utolsó doki észre vette hogy van benne egy 8mm-es cysta a két csont között ,annyi utasítást kaptam ,hogy hogyha nőni kezd mennyek vissza és műtét ,ja és ,hogy abba kell hagynom a kajakozást.Fél éve ugyanígy kijött a bal könyökömön is ,rettenetes rossz érzés elviselhetetlen ,de orvoshoz feleslegesen mennék mert senki nem tud semmit ,most viszont kezdek aggodni mert a jobb könyökömön kijött egy pici alig pár mm-es szabályos karika folt.Nem tudom mi lehet az és hogy köze van-e a fájdalomhoz.
Valakinek volt már hasonló?Vagy esetleg tudja mi van velem?Légyszives segitsetek mert ez 2 év után már elviselhetetlen.
Hülyeségeket és beszólásokat mellőzétek légyszives ,köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!