Mióta szívtam azóta van pár problémám. Ezek pszichológiaik vagy tényleg problémák?
tehát életemben egymás után 4-szer szívtam bio füves cigarettát. SOHA NEM TÖBBET NEM FOGOK ÉS NAGYON NEM AJÁNLOM.
mondok egy példát hogy mi a gondom:
pl egyszer órán egyfolytában elkezdett csesztegetni a matek tanár hogy rosszul írtam le és én csináltam csak fáradt voltam olyanokat leírni hogy pl a fügvénynek melyik része az X meg Y és ezért mondta hogy menjek ki a táblához. amikor fel álltam akkor olyan volt mintha be lennék szívva, olyan volt mintha csak történnének a dolgok, mintha csak egy kívül álló lennék mintha nem velem történne. és mikor el kezdtem írni a táblára akkor olyan volt mintha csak nézném hogy mit csinál a kezem. olyan furcsa volt. ehhez hasonló egy héten egyszer biztos hogy történik velem. attól félek hogy nagyon megbántam hogy ezt csináltam. lehet hogy csak azért volt mert elfáradtam mert nagyon unalmasak szoktak lenni a matek órák. mind1 ez a lényeg.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!