Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Melyik károsabb a szervezetre?...

Melyik károsabb a szervezetre? Ha durván leiszom magam, vagy ha 8 órát gépezek?

Figyelt kérdés

2015. aug. 10. 10:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyszer fordul csak elő?
2015. aug. 10. 10:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Erre csak kíváncsi vagyok, soha nem iszom. Gépezni naponta 4-6 órát szoktam.
2015. aug. 10. 10:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyik sem jó. Egy alkalom az semmi. De rendszeresen nem jó. Se az ivás. Bár az elég relatív, hogy durván. Kinek mi a durva? Meg gondolom, azt nem csinálja minden nap az ember, csak buliban.

A napi 4-6 óra gépezés nekem sok. Én gép előtt dolgozom és alig várom, hogy olyan feladatom legyen, hogy felállhassak előle. Egyrészt az ülőmunka (vagy ha nem munka, mint a te esetedben) nagyon nem tesz jót. Másrészt a szememen is érzem a nap végén és nagyon fáradt a monitor bámulásától.

Persze lehet ellensúlyozni. Rendszeres mozgással, sporttal. Szemre is van elvileg védőszemüveg.

De az is elgondolkodtató, hogy valaki egy napból miért tölt 6 órát gép előtt, ha nem muszáj. Én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy valami hiányzik az életéből. Nagyon sok mindent lehet csinálni. Az nem jó, ha valakit csak egy dolog tud lekötni, akármi is az.

2015. aug. 10. 11:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Ez a napi 4-6 óra csak a vakáció felében van így, mezei munkát végzek. Mozgás bőven megvan( napi 3-15 km-t gyalogolok).
2015. aug. 10. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!