Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A piros Marlboro a szervezetre...

A piros Marlboro a szervezetre mennyivel károsabb mint az Arany?

Figyelt kérdés
2012. jan. 12. 23:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, az arany "közepes" kategória. Ezek szerint sokkal károsabb a piros (több szenny). A gyenge cigik viszont a pirosnál is károsabbak, mivel mélyebbre kell szívnod, nagyobb slukkokban, hogy érezd.
2012. jan. 12. 23:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Meg több is bennük az adalékanyag, vegyianyag stb. A piros meg "magától" erős, bár én szeretem ha üt :D fekete dunhillt szívok, olykor piros lucky strike-ot, ha ez neked túl erős válaszd az "arany középutat" :D
2012. jan. 12. 23:41
 3/9 anonim ***** válasza:
61%
Tökmindegy, mindegyik káros
2012. jan. 13. 00:05
 4/9 anonim ***** válasza:
29%

ha dohányos vagy akkor ne ilyesmin akadj fenn

nyugodj bele a tudatba hogy elcseszed a tüdőd, k.rvára mellékes hogy pirossal vagy aranyal :)

2012. jan. 13. 00:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A piros erősebb, az arany 'finomabb'.

A szervezetre való ártalom szempontjából elenyésző a különbség közöttük.

2012. jan. 13. 09:15
 6/9 anonim ***** válasza:
73%
A leggyengébb a legkárosabb, mert még több adalékanyagot, meg vegyszert szívsz be. Én szerintem mondhatni tök mindegy, mert a piros le lett gyengítve, igaz a nikotin még így is több benne, meg a kátrány, szémonoxid, stb. A legjobb ha egyiket se szívod, ha meg cigizel tedd azt mint én: Nem napi 1 dobozt, minnél kevesebbet, élj nyugodtan, ne legyél stresszes, ez is segít elkerülni a bajt, na meg nem kell feleslegesen szívni, se menőségből. Törődj bele hogy káros amit csinálsz magaddal.
2012. jan. 13. 13:54
 7/9 anonim válasza:
60%
vegyél egy elektromos cigit,velem csodákat tett :)
2012. jan. 14. 19:14
 8/9 anonim válasza:

több mint 20-éve cigizek !

szerintem is egyszar mind ! mindegy , hogy melyikből és milyet szívsz , ha már szívod ! : (

a főnököm is 20-év után szokott le , már 10-éve NEM szívja , de aztmondta ma is érzi szinte az ízét és NEM mondja , hogy NEM hiányzik , de jobban érzi magát és ez a LÉNYEG ! : )

szóval én is gondolkozok már egy ideje a leszokáson , sőt azthiszem kipróbálom a csak gőzös elektromos cigit , ami ugyan cigiaromás , de nincs benne nikotin !

szndékosan NEM teszek be linket , mert NEM reklámozok semmit , de akit érdekel megtalálja a neki megfelelőt , csak keresni kell. . . XD

2012. jan. 19. 18:13
 9/9 anonim válasza:

80 eves oreglany vagyok, 48 even at dohanyoztam.

7 eve sikeresen sajat erobol (mert semmifele rem draga

csodaszer nem segitett ) leszoktam rola. Nem volt konnyu

DE most 7 ev utan eszembe sem jut. Hogy melyik

cigaretta jo-jobb-legjobb a sulyos betegsegek beszer-

zesehez arra csupan azt tudom mondani.

EGYIK KRUMPLI A MASIK BURGONYA,

NE SZIVJ SEMILYEN CIGARETTAT, Ezzel tartozol MAGADNAK !

2012. jan. 20. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!