Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A torkom össze van "szűkölve",...

A torkom össze van "szűkölve", mintha sírnék, de nem sírok, és nem is érzek késztetést rá. Már több napja ez van, nyelni alig tudok, megoldás?

Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 22:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Foglmam nincs! Gombócérzés esetleg? Az lehet stressztől is. Vagy van ott valami?
2010. márc. 7. 22:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Pajzsmirigy?
2010. márc. 7. 22:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Első voltam! Inkább menjél el orvoshoz, az lesz a legtisztább. Holnap reggel irány a háziorvos, az majd megvizsgál és beutal vérvételre és endokrinológushoz.
2010. márc. 7. 22:59
 4/5 A kérdező kommentje:
igazából nem érzek semmit, mármint hogy ott lenne bármi is. de eddig nem tapintgattam, szóval nem tudom. olyan érzés, mintha be lenne horpadva... olyan mint amikor sírni készülök, de nem sírok. nem tudom, hogy egyáltalán érdemes-e elmenni dokihoz? én olyanra gondoltam, hogy valami speciális légzési teknika megoldhatná vagy valami
2010. márc. 7. 23:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor meg pszichésen érzed, nagyon arra koncentrálsz. Vagy légszomjad van!
2010. márc. 7. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!