Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az alkoholt, ha folyamatosan...

Az alkoholt, ha folyamatosan fogyasztom, akkor egyre több kell majd, hogy "üssön"?

Figyelt kérdés

Tegyük fel elkezdek inni mindig heti 1x. Csinálom folyamatosan. Akkor hétről hétre egyre többet kellesz innom, hogy berúgjak, igaz? De ha ezt csinálom 2-3 hónapig, akkor 3 hét szünet hagyok, nem iszok, aztán megint olyan, mintha elölről kezdeném, nem? Valaki elmagyarázná.

Anno egy fél üveg bortól becsíptem. Ma már fél liter pálinkával érek el ennyit.

Nem szeretnék egészségügyi tanácsokat kérni, csak kíváncsi vagyok.

2015. aug. 3. 23:33
 1/3 anonim ***** válasza:
A szervezet hozzászokik egy idő után a bevitt mennyiséghez, ha rendszeresen csak ugyanannyit iszol. És igen, több kell majd ahhoz, hogy elérd a kívánt állapotot.
2015. aug. 4. 21:12
 2/3 anonim ***** válasza:
17-18 évesen megittuk még Krisztus köntösét is. Ez az állapot tartott az egyetem végéig, de miután elkezdtem dolgozni, és hétközben nem iszom alkoholt, azóta sokkal kevesebbtől is sikerül bepancsolni.
2015. szept. 28. 10:45
 3/3 anonim ***** válasza:
igen, egyre többet kíván idővel a szervezet, és egyre nehezebb is lesz leállni róla. csak orvosi segítséggel lehet majd leállni róla, ha már szét van idva a máj vese stb.
2020. jún. 16. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!