Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért nem tudom abbahagyni?...

Estibálint kérdése:

Miért nem tudom abbahagyni? (többi lent)

Figyelt kérdés
Már vagy 5 éve folyton ropogtatom a végtagjaimat (áll, hát [gerinc], mind a 10 ujjam, tért, két nagylábujj) és nem tudom abbahagyni. A hátam 2 éve kezdett ropogni, azóta minden reggel így ébredek, hogy érzem, meg kéne ropogtatni a hátam. És ha nemet mondok magamnak, hogy márpedig én azért se ropogtatom meg, akkor elég egyet hirtelen fordulnom valamiért, és máris ropog, így van ez az összes többi végtaggal. Ha reggel nem, akkor egy véletlen mozdulat miatt. Tudna valaki valamilyen tippet adni, hogy hogyan szokhatnék le erről, mert tudom, hogy nagyon egészségtelen, és káros.És ha lehet nem hülyeségeket kérek válasznak. Köszönöm!

2015. júl. 27. 16:50
 1/4 anonim válasza:
0%
Menj(en) el egy masszőrhöz
2015. júl. 27. 17:00
 2/4 A kérdező kommentje:
azt nem írtam oda, hogy 14/F
2015. júl. 27. 17:02
 3/4 anonim válasza:

Én óvodás korom óta ropogtatom a létező összes csontomat :-), most 38 éves vagyok.

Napjában többször...egyszerűen jól esik...semmi bajom, nem remeg a kezem :-) , nem fáj semmim. Sokáig ijesztgettek kiskoromban, hogy hagyjam abba ezért, meg azért, mert bütykös lesz az ujjam, kikopik az izületem...stb.

Gyönyörű ujjaim vannak, nincs bütyköm, nem fáj sehol. Ennyi :-) jó ropogtatást!!!! Én tudom milyen jól esik :-)

2015. okt. 8. 11:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem káros, alapból mindenkinek ropog, illetve a csontkovács is ezt csinálja és sokszor jót tesz hiszen ekkor a helyükre kerülnek a dolgok. Viszont én ropogtatással pl az ujjaimat tönkretettem, vagyis azért mert én úgy ropogtattam hogy húztam az ujjamat és ropogott, teljesen kinyúltak az ínszalagok. A hagyományos kéz ropogtatás valóban nem veszélyes.
2016. márc. 4. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!