MartinKeri kérdése:
Mért van az hogy a youtubosokra ugy tekintek mint valami szupersztár? Például fanmademakerre
Figyelt kérdés
Nézek pár youtubost.fanmademakernél mindig elgondolkodom hogy neki vannak barátai ,és mindene megvan .nekem meg nem .nekem nincsenek barátaim .van olyan érzésem hogy összeakarok haverkodni vele .meg ilyenek. De az egy kicsit gáz hogyha odamennek hozza és bemutatkoznak neki nem?2015. júl. 27. 15:26
2/3 anonim válasza:
Nyilván ő a legszimpatikusabb, ezért akarsz vele összehaverkodni. De ne legyél benne biztos hogy mindene meg van. A YouTube-s élet szépnek tűnhet,de vannak hátrányai és nem tudhatod hogy milyen életet él valójában a Marci :) Szerintem nem gáz ha így nézel fel rá, de előbb utóbb ez elfog múlni. Mi is NAGY Marci rajongók vagyunk <3
3/3 anonim válasza:
Manapság már a fiatalok tévé helyett inkább youtube-ot néznek, és az ott látható személyekre tekintenek inkább celebként, mondjuk az én szememben is sztár FanMadeMaker, és beájulnék, ha egyszer összefutnék vele az utcán, biztos jobban örülnék neki, mint, ha mondjuk, Liptai Klaudiával találkoznék, pedig ő azért valamennyivel híresebb, mert valahogy az ilyen videósok közelebb állnak hozzánk, de az ilyen bemutatkozás fura egy kicsit, a "csinálhatok veled egy közös fotót?" szerintem elfogadhatóbb a videós szempontjából is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!