Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fű? Ti miért tettétek le?

Fű? Ti miért tettétek le?

Figyelt kérdés

Barátnőm hajthatatlan, ha fűről van szó..aggódok érte..mivel tudnám őt lebeszélni?

Már mondtam neki, hogy nagyon káros és meg fog látszani rajta, de nemérdekli.. Mi lesz így vele?

2015. júl. 19. 18:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Milyen gyakran szív?
2015. júl. 19. 18:20
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Hagyd ott. Még időben.
2015. júl. 19. 18:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Beszéld rá, hogy bongból szívja.

Úgy nem lesz semmi baja (a szokásos tüneteket leszámítva).

2015. júl. 20. 10:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Rendes füvet szív, vagy szintetikust?

Én nem voltam soha sem rászokva. De azóta vigyázok, mióta megcsíptek a zsaruk.

Egyébként ez is olyan mint bármi más függőség, csak akkor teszi le, ha ő akarja.

2015. júl. 20. 12:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Milyen gyakran szív? Szintetikus szart, vagy igazi zöldet? A kérdésed alapján lehet, hogy havonta egyszer szív egy kis mariskát barátaival (ami kb konkrétan ártalmatlan és állítom, hogy egy jobb alternatíva az alkoholra), de lehet az is, hogy egy szintetikus herbál függő aki szinte folyamatosan szív, szóval kicsit szűkítened kéne a kört ha értelmes választ akarsz.
2015. júl. 21. 18:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Fűre nem lehet rászokni.

Nem tettem le. Csak elegendően ritkán használom. H van alkalom. Ez lehet heti 3tól kezdve havi 1ig.

Küld hozzám. Megtanítom normálisan kezelni és nem kell majd féltened.

Fűnek nincs káros hatása. És ha normálisan fogyasztod, fogyasztása se jár káros hatssal(, mert ugye növny égésének eredményét( füstjét) szívod tüdődben).

2015. nov. 28. 00:44
 7/7 anonim ***** válasza:

A fű egyáltalán nem "nagyon káros", sőt a legenyhébb drog, az alkoholnál gyengébb. Az elvonási tünetei enyhébbek a kávé elvonásnál.

Bocsi, de kicsit túldramatizálod, azért mégse heroint kezdett lőni magának... Ha normális keretek között csinálja, akkor nem fog meglátszódni rajta, max. annyiban, hogy nyitottabb, vidámabb, és érdeklődőbb lesz. Ha rákap arra, hogy mindennap cigi, és túlnyomja, akkor meg ott nem a "fű" a hibás, hanem valami hiányt próbál pótolni a fűvel, abban segíts neki, hogy megtaláljátok ennek a hiánynak az okát.

+ próbáld megbeszélni vele, hogy miért fontos neki a fű, hátha úgy könnyebb megérteni és elfogadni...

2015. nov. 28. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!