Fű? Ti miért tettétek le?
Barátnőm hajthatatlan, ha fűről van szó..aggódok érte..mivel tudnám őt lebeszélni?
Már mondtam neki, hogy nagyon káros és meg fog látszani rajta, de nemérdekli.. Mi lesz így vele?
Beszéld rá, hogy bongból szívja.
Úgy nem lesz semmi baja (a szokásos tüneteket leszámítva).
Rendes füvet szív, vagy szintetikust?
Én nem voltam soha sem rászokva. De azóta vigyázok, mióta megcsíptek a zsaruk.
Egyébként ez is olyan mint bármi más függőség, csak akkor teszi le, ha ő akarja.
Fűre nem lehet rászokni.
Nem tettem le. Csak elegendően ritkán használom. H van alkalom. Ez lehet heti 3tól kezdve havi 1ig.
Küld hozzám. Megtanítom normálisan kezelni és nem kell majd féltened.
Fűnek nincs káros hatása. És ha normálisan fogyasztod, fogyasztása se jár káros hatssal(, mert ugye növny égésének eredményét( füstjét) szívod tüdődben).
A fű egyáltalán nem "nagyon káros", sőt a legenyhébb drog, az alkoholnál gyengébb. Az elvonási tünetei enyhébbek a kávé elvonásnál.
Bocsi, de kicsit túldramatizálod, azért mégse heroint kezdett lőni magának... Ha normális keretek között csinálja, akkor nem fog meglátszódni rajta, max. annyiban, hogy nyitottabb, vidámabb, és érdeklődőbb lesz. Ha rákap arra, hogy mindennap cigi, és túlnyomja, akkor meg ott nem a "fű" a hibás, hanem valami hiányt próbál pótolni a fűvel, abban segíts neki, hogy megtaláljátok ennek a hiánynak az okát.
+ próbáld megbeszélni vele, hogy miért fontos neki a fű, hátha úgy könnyebb megérteni és elfogadni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!