Aggódom. Ugye, nincs/nem lesz komoly bajom? Vérrögveszély?!
Talán már hónapok óta van a bal lábszáram közepénél egy 2-3 cm-es, vöröses színű, tapintásra érzékeny ödémaszerűség (vagy véraláfutás), ahol fényes is a bőröm. (Beütöttem.)
Attól tartok, nehogy vérrög keletkezzen, ami elzárja az eret.
Megmutattam már a családom több tagjának is, de ő szerintük nincs okom az aggodalomra, mert trombózisnál nagyobb lenne a folt, a fél lábam be lenne dagadva (vagy hasonló).
Néhány napja kentem Bengay-el, de az nem segített, tegnap és ma pedig Flexagillel, de az sem.
Bízom benne, hogy a Lioton gél fog használni, mert állítólag nagyon jó. Azt majd ki fogom próbálni.
Érdemes lenne megmutatni orvosnak?
ha hónapok óta van akkor egy "beütésnek" már el kellett volna mulni. menj el a háziorvosodhoz.
de ne aggódj ez nem trombózis jele.
Akkor viszont nyugodj meg, ha ők orvosként nem látják, hogy veszélyben lennél. Közben hogy alakult a dolog, javul az ödéma?
Tavaly terhesség idején egy csúnya kékes-lilás bogyó lett a combomon, rohantam másnap a háziorvosomhoz. Ő azt mondta, hogy ha vérrög lenne akkor felduzzadna lábam és nagyon fájna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!