Hogy szokhatnák le a fűről és a cigiről?
Figyelt kérdés
Nem vagyok rá büszke 10 éves korom óta cigizek de ez a kisebb baj! 15 évesen rá szoktam a fűre is azt kb 7 hónapig csináltam napi rendszerességgel, mindég elszívtam olyan 1 pakkot naponta. Sokszor el adogattam a dolgaim, hogy fűhöz jussak mert nem volt pénzem! Most, már 1-2 hónapja leálltam vele maximum havi egyszer max kétszer megkívántam és elszívtam egy füves cigit! Már nem vagyok ráállva úgy mint régen de nem is szeretnék! utójára kb 3 hete csináltam most megint van egy cigim, van okom azért aggódni, hogy vissza esek? Attól félek, hogy vissza fogok esni teljesen és elszúrom az életem!2015. júl. 10. 20:12
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!