Van itt valaki aki épp a napokban határozta el, hogy leszokik a cigiről? Hogy bírjátok?
Ez elég jó kérdés. Ahhoz hogy ez az egész javuljon sok időre lesz szükség, egyébként az elvonási tüneteid most még valóban nem rosszak 3 nap még semmi ehhez képest, majd akkor fogsz igazán szenvedni ha már 2-3 hete nem gyújtottál rá. Aztán majd utána jönnek a rosszabb dolgok, akkor már ingerültebb leszel még többet fogsz nassolni, tehát arra is találj ki valamit hogy mivel helyettesítsd a dolgot. Meg ugye agyilag és el kell döntened hogy valóban leszoksz-e vagy nem, mert ezen múlik az egész.
Egy kis idő után majd megfogsz törni és majd tuti ráfogsz gyújtani mert ez már örökös sajnos. Én 4 évig dohányoztam elég erősen. 22 éves koromban jött el az az idő amikor úgy döntöttem hogy leteszem a cigit. Persze az első 1 hét jó volt, de utána már szenvedtem nagyon. De kibírtam nem törtem meg. Most itt vagyok lassan 30 éves leszek és még karácsony után amikor egyedül voltam itthon mert a páromnak dolgoznia kellett rám jött az az érzés így 8 év után hogy rohadtul rá kellene gyújtani. Egyébként majdnem 1 évig tartott mire teljesen leküzdöttem a vágyat a dohányzással kapcsolatban, és most a karácsony után jött rám az hogy rohadtul rá kellene gyújtani közel 7 évig bírtam ki.
És sajnos valóban megtettem rágyújtottam egy gyengébb cigire, és baromi jól esett. Persze csak egy szál volt az egész és azóta nem gyújtottam rá, sőt nem is akarok és eltűröm hogy a barátnőm is itt cigizik mellettem. De az az egy szál elment, így már újra elejétől kezdtem a számolást hogy meddig bírom cigi nélkül, és pont a múlthéten is rám jött az az érzés a munkahelyemen hogy jól esne egy szál cigi, de végül nem gyújtottam rá.
Ez az érzés életed végéig benned lesz, de viszont ha nem rongálod vele tovább a tüdődet akkor idő múlva jobban fogod majd bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!