Cigiről leszokás után, szaladnak fel a kg-k, sajnos a folyamatos mozgást a térdeim nem bírják. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok, 10 év után tettem le a cigit, immáron 4 hónapja, minden segítség nélkül, pusztán az akaraterőmmel megváltam ettől... a gond ott kezdődik, hogy hízom. Napi 3x eszem, normál adagot, kerülöm a hízlaló ételeket, és nem megy le a súlyom. 2 hétig heti 2-3 x jártam edzésre, sajnos nem bírta a térdem a terhelést és baleseti lett a vége.
Mit tegyek? Annyira el vagyok keseredve. 70 kg vagyok, utoljára ezt a súlyt akkor értem el, amikor várandós voltam, és szeretnék újra normálisan kinézni... :(
2014. márc. 30. 17:56
1/6 anonim válasza:
A stressz amit a leszokás okozott így jelenik meg. Ilyenkor gyorsabban hízol vagy többet eszel észrevétel nélkül. Próbálj meg megnyugodni mert ha közben még ezen is stresszeled magad csak rosszabb lesz. Azt nem mondom hogy szokj vissza, de foglald el valami örömtelivel magad.
2/6 A kérdező kommentje:
Pont most váltottam állást, lányom 3 hete ovis, rettentő stresszes az életem, ebből visszább venni nem tudok :( májusban kezdődik a vizsgaidőszak, akkor napi 1dbz fogyott, amikor az indult. Most jelenleg nyugtatót szedek, hogy valamennyire bírjam. De az ilyen update kaja nem jön be; már kínomban a 90 napos diétán gondolkozom, az pedig tuti kinyír idegileg!
2014. márc. 30. 19:00
3/6 anonim válasza:
Szia. Szintén 30 évesen 17 év után 2 hónapja nem szívom. Nekem is jött fel, de én többet is eszem. Egész pontosan nagyobb mennyiséggel lakom jól. Viszont minden nap szobakerékpározom. Az emésztésem picit belassult. Tied nem? Mert az is lehet gond.
4/6 A kérdező kommentje:
Lehetséges! Igaz, én pont a kilók miatt tettem le az autót & mindenhova biciklizem, de rajtam még az sem segít. :)
2014. márc. 30. 19:25
5/6 anonim válasza:
Mindenesetre gratulálok a leszokáshoz:) Valahol olvastam, hogy átlag 4 kiló megy fel az emberre. De fórumokon volt aki több, mint 20 kilót hízott. Neten is több cikket olvastam volt amelyik azt írta, hogy a jobb étvágy + jobb tápanyagfelszívódás miatt can, van ahol meg azt, hogy a bélbaktériumok összetétele lesz más.. Hát ki tudja, de én sem akarok többet hízni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, neked is gratu! :)
Miket egyek?? :(
2014. márc. 31. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!