Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek van esély rá,...

Szerintetek van esély rá, hogy a párom hosszú életet élhessen?

Figyelt kérdés
Kb 12 éves korától drogozott nagyon kemény drogokat. Közbe közbe leállt és akkor pedig rengeteket cigarettázott. Most 16 éves és a drogról leállt, a cogaretta megmaradt... De rajta van annak a leszokásán is. Most napi 3 szálat szív csak. Mit gondoltok ilyen múlttal van esélye egy hosszú életre?

2015. júl. 10. 09:11
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

#7-esnek:

Igazad van ebben a dologban! Van egy ismerősöm akivel igaz már nem tartom a kapcsolatot de tudom róla h van egy nagyon szép, csinos, kedves barátnője aki mindenben támogatja mindent eltűr neki , pedig kábítózik, iszik, cigizik és néha meg is üti. (16 éves) én 17 vagyok hamarosan 18 és nincs barátnőm, nem is volt komolyabb kapcsolatom pedig jól tanulok, nem iszom, nem kábítózok még csak nem is kávézom, kerülöm a dopping szereket legyen az energia ital, vagy hasonló dolgokat, jól tanulok, az helyett, hogy a kocsmában innám magam hulla részegre a szabad időmben az asztrofizikával és csillagászattal foglalkozom vagy edzek mindenre kész tervem van mégsem kellek a kutyának sem. (nem azért írom h csajozni akarok :D vagy hasonló vagy dicsekedni ) De a volt barátnőm szerint nincs okom panaszkodni a kinézetemre sem. Ez nem igazság hogy azok akik ilyenek megkapnak minden nőt még azok akik rendesen építik az életüket nem kapnak senkit sem :(

2015. szept. 2. 14:40
 22/24 anonim ***** válasza:

Szokj hozzá. Sajnos ilyen a nők értékrendje. Aki egy drogos bunkó, az a menőcsávó, az alfahím, a különleges, pedig valójában csak egy akaratgyenge, egyéniség nélküli birka.

Aki normálisan él, tanul, dolgozik, vannak céljai az életben, az a drága hölgyek szemében unalmas lúzer. Ez van. Lehet, hogy nekem is naponta lőnöm kellene a kokaint és akkor elég jó lennék a drága magyar hölgyeknek...

2015. szept. 2. 16:10
 23/24 anonim ***** válasza:
Utolsók: azért riasztjátok el a nőket, mert sajnáltatjátok magatokat, miközben miközben mindenkinél különbnek hiszitek magatokat. ;)
2015. okt. 1. 06:42
 24/24 anonim ***** válasza:
Nem hiszem magamat különbnek mindenkinél, sok emberre felnézek, de az ilyen drogos, hülyegyerekeknél ezerszer különb vagyok.
2015. okt. 1. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!