Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek van esély rá,...

Szerintetek van esély rá, hogy a párom hosszú életet élhessen?

Figyelt kérdés
Kb 12 éves korától drogozott nagyon kemény drogokat. Közbe közbe leállt és akkor pedig rengeteket cigarettázott. Most 16 éves és a drogról leállt, a cogaretta megmaradt... De rajta van annak a leszokásán is. Most napi 3 szálat szív csak. Mit gondoltok ilyen múlttal van esélye egy hosszú életre?

2015. júl. 10. 09:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi (nyavalyás tablet billentyűzet...), folytatás:

Na, ebben a korban alakulnak ki dolgok és ő ekkor cseszte szét magát droggal, cigivel és gondolom még piált is.

Ne tervezz vele élethosszig tartó párkapcsolatot, főleg, hogy még csak gyerekek vagytok. Majd találsz valakit, aki normális.

2015. júl. 11. 09:22
 12/24 anonim ***** válasza:

Van. Minnél fiatalabb valaki annál jobban regenerálódik. Én autóbalesetet szenvedtem másfél évesen, mert valaki átjött előzni a szemben jövőt és frontálisan ütközött apámmal. Akkoriban nem volt még kötelező gyerekülés, kirepültem a kocsiból. Eltört hat csigolyám meg a jobb karomon nyílt törés. Kórházba szállítottak, kaptam vért, de eltévesztették a vércsoportot. Besárgultam leállt a májfunkció. De észrevették, 4 hétig infúzióval adtak szteroidokat, közben élet és halál közt lebegtem.

Elég az hozzá, hogy ma 41 éves vagyok, a karomon van egy 16 centis sebhely és ha hideg idő jön néha fáj a nyakam, de ettől eltekintve emmi bajom.

Remélem a barátod is helyre jön, és ilyen idősen neki sem lesz sem fizikai sem mentális problémája.

Napi három szál cigi az már nem sok, közel a teljes leszokás. De ha az ember lerakja, akkor rakja le, utána se a társaság miatt se egy kávé miatt egy szálat sem, mert akkor annyi, vissza szokik. Vannak barátaim, akik megpróbálták stílusosan, a napi két és fél dobozt leszorították napi egy dobozra, utána light-ot vettek meg gyengébbeket, 3-4 hétre abba hagyták, de utána annyira hiányzott, hogy megint szívják. Ezt el kell kerülni.

2015. júl. 11. 09:28
 13/24 anonim ***** válasza:

hogy a francba kezdhette 12 évesen?

jesszusom..

2015. júl. 12. 12:12
 14/24 A kérdező kommentje:

#7es nem ismered nem tudod miken ment keresztul, tudom nem mentsege, de akkor se iteld igy el

ettol fuggetlenul a te valaszodat is koszonom

2015. júl. 13. 11:56
 15/24 A kérdező kommentje:
#12es, elkepzelni is szornyu amit leirtal, de orulok annak hogy igy felepultel, es 1-2 panaszt eltekintve rendben vagy
2015. júl. 13. 11:59
 16/24 A kérdező kommentje:

#13: tobbek kozt rossz tarsasag, de legfokepp a hatter dolgok miatt.. sajnos semmi sem lehetetlen..

es persze mindenkinek koszonom a valaszokat

2015. júl. 13. 12:00
 17/24 anonim ***** válasza:

"#7es nem ismered nem tudod miken ment keresztul, tudom nem mentsege, de akkor se iteld igy el"

Sok ember megy keresztül sok mindenen mégsem lesz belőle drogos kihaénnem hülyegyerek. Szóval kár erre fogni. Gondolom senki nem erőszakolta belé a cuccot. A drogot ő választotta, mert keménykedni akart, tehát, egy gyenge ember, teljesen aberrált értékrenddel. És ismételt kérdésem, az ilyeneket, miért akarjátok megmenteni. Ja persze, mert az ex rosszfiú oldalán remekül lehet villogni és közben szentnek érezheted magad...

2015. júl. 13. 15:30
 18/24 A kérdező kommentje:

szerintem egy ertelmes ember akkor sem itelkezik egy ismeretlenrol.. nem tudok igazat adni..

es a kerdesedre valaszolva: ismerem ot, latom hogy milyen belul, hogy joindulatu.. keves ilyen tisztaszivu,rendes ember van, nem fogom veszni hagyni a hibai miatt. es nem csak en miattam szokott le, inkabb csak reszben, a fontos hogy maga miatt tette meg. a mult a mult.

2015. júl. 14. 09:37
 19/24 anonim válasza:
veletelen nem hajduboszormenyi a srac?:D
2015. júl. 29. 22:21
 20/24 A kérdező kommentje:
nem..
2015. szept. 1. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!