Gyomorideg idegesség nélkül?
Szia!
Találtam Neked egy oldalt,ahol leírják az illóolajok hatását,és melyik illóolaj milyen betegségre jó.Szerintem próbáld ki,én hiszek az illatterápiába,hátha Neked is bejön.
Ilyen már velem is előfordult.Furcsa lesz neked kedves kérdező a válaszom de igen lehet!Nem érzed magad idegesnek de a szervezeted valószínüleg már régóta szorong.Nem ismerlek,és nem szeretnélek megbántani, de nem vagy sokszor rossz kedvü?Kicsit depresszióra hajlamos?
Kezdj el Sedatif PC-t szedni!Ilyen "enyhe" szorongásos tünetek esetén segít!:) vény nélküli és 900-1000ft körül van az ára:)
Köszi Nektek!
Hát az tuti,hogy kb. egy hete nem alszom. Sok találgatás volt,hogy hirtelen mitől jöhetett elő. Nem vagyok szorongó, depresszív. Inkább vigyori, jókedvű, bár a stresszelésre hajlamos vagyok. Nyilván már a nem alvástól is kibuktam. Nyugtatót nem akarok szedni, az egy hét alatt kb. 4 szem nagyon enyhét szedtem be. A Sedatif nekem annyira nem vált be, már még csak két napja szedem. Inkább a Hova használt valamennyit. Viszont napközben egyre jobban vagyok. Tegnap sem voltam ideges, mégis nehezen aludtam el. Utánaolvastam a pánikbetegségnek, de én ezeket a tüneteket nem produkálom. Nem fulladok, nincs félelem érzésem. Max. attól akadok ki,hogy miért nem alszom rendesen. Egy jónak mondott orvos azt mondta,hogy szerinte felment a pulzusom (tényleg magas mostanába), és attól van a remegés, bőrpír, nem alvás. Adott gyógyszert, de még csak két napja szedem. Nem tudom mi lehet a baj, úgy,hogy napközben semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!