Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gyomorideg idegesség nélkül?

Gyomorideg idegesség nélkül?

Figyelt kérdés
Reggel óta görcsben van a gyomrom, de nem érzem magam különösen idegesnek. Ébredéskor még jól voltam, rá egy órára jelentkezett. A férjem pajzsmirigyre gyanakszik, de kb. másfél hónapja nézték és 1,4 lett a TSH-m,ami ha jól tudom normális. De akkor mitől lehet? Hogyan múlaszthatnám el? Nyugtató kizárva.
2010. márc. 3. 07:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Találtam Neked egy oldalt,ahol leírják az illóolajok hatását,és melyik illóolaj milyen betegségre jó.Szerintem próbáld ki,én hiszek az illatterápiába,hátha Neked is bejön.

[link]

2010. márc. 3. 08:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Ilyen már velem is előfordult.Furcsa lesz neked kedves kérdező a válaszom de igen lehet!Nem érzed magad idegesnek de a szervezeted valószínüleg már régóta szorong.Nem ismerlek,és nem szeretnélek megbántani, de nem vagy sokszor rossz kedvü?Kicsit depresszióra hajlamos?

Kezdj el Sedatif PC-t szedni!Ilyen "enyhe" szorongásos tünetek esetén segít!:) vény nélküli és 900-1000ft körül van az ára:)

2010. márc. 3. 08:52
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi Nektek!

Hát az tuti,hogy kb. egy hete nem alszom. Sok találgatás volt,hogy hirtelen mitől jöhetett elő. Nem vagyok szorongó, depresszív. Inkább vigyori, jókedvű, bár a stresszelésre hajlamos vagyok. Nyilván már a nem alvástól is kibuktam. Nyugtatót nem akarok szedni, az egy hét alatt kb. 4 szem nagyon enyhét szedtem be. A Sedatif nekem annyira nem vált be, már még csak két napja szedem. Inkább a Hova használt valamennyit. Viszont napközben egyre jobban vagyok. Tegnap sem voltam ideges, mégis nehezen aludtam el. Utánaolvastam a pánikbetegségnek, de én ezeket a tüneteket nem produkálom. Nem fulladok, nincs félelem érzésem. Max. attól akadok ki,hogy miért nem alszom rendesen. Egy jónak mondott orvos azt mondta,hogy szerinte felment a pulzusom (tényleg magas mostanába), és attól van a remegés, bőrpír, nem alvás. Adott gyógyszert, de még csak két napja szedem. Nem tudom mi lehet a baj, úgy,hogy napközben semmi bajom.

2010. márc. 3. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!