Mit lehet tenni idegesség ellen? (Lent)
Figyelt kérdés
Nem idegbetegségre gondoltam, csak mostanában egyre gyakrabban előfordul, hogy nagyon ideges vagyok.
Vannak dolgok, amiktől mérges-majd ideges-leszek. Gondolok itt olyanra, hogy pl a szüleim egyáltalán nem értékelnek, sőt egyenesen les*arnak, vagy pedig ha valaki beszól.
Amúgy kedves vagyok és nagyon nyugodt típus. Sosem vagyok ideges, vagy bunkó az emberekkel.
Csak itthon szokott általában rám jönni a dolog. Van, hogy annyira ideges vagyok, hogy már alig tudok lenyugodni és nem egyszer előfordult, hogy úgy próbáltam meg lenyugodni, hogy kárt/fájdalmat okoztam magamnak.
2011. márc. 26. 19:42
1/5 anonim válasza:
Vegyél boxzsákot,ideges vagy gyorsan bemelegítesz,aztán püfölöd míg el nem fáradsz.Már én is gyűjtögetek egyre hasonló okból.
2/5 anonim válasza:
Nem hülye 5 let amit az első mond.Tényleg ha nem lakásban laksz hanem családiba és van lehetőséged rá nagyon jó a boxzsák,mivel levezeted a feszkot(nem embereken)és még el is fáradsz és alszol egy jót utána.Amúgy van az a magne b 6 asszem amit reklámoznak feszültségoldásra,lehet hogy az jó.
3/5 A kérdező kommentje:
Boxzsák nekünk van, úgy hogy tökéletes. :)
2011. márc. 26. 20:07
4/5 anette_o válasza:
Sport,tanc ilyesmi...tenleg hatasosak ;)
5/5 anonim válasza:
De mielőtt püfölni kezded melegíts be,mert könnyen megsérülhetsz és csak még idegesebb leszel ettől:-))),meg ez csak otthon működik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!