Az orvostudakozó oldalát megváltoztatták? Délelőtt még az általam ismert kép volt, most ismert orvos néven nyitja meg és nem tudok keresni benne, illetve nem tudom megnézni, hogy az orvos válaszolt-e a kérdésemre.
Ez a cím van megadva az ismertorvos oldalon (nem tudok lengyelül) Varsó -
ul. Kolejowa 5/7
01-217 Warszawa
Polska
A Dr. Németh Marianna ma pl. nem válaszolt (még)
Talán az ismertorvoson is mutatja majd, ha válaszolt
De van aki nem válaszol napokig
Néhány napja kaptam egy levelet, ahol közölték, hogy a tudakozó megszünt, de az orvos válaszol rovatát, az orvosok.hu vette át
talán várjatok néhány napot, talán rendbe teszik az oldalt
Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy 2015. június első hetében az Orvostudakozo.hu weboldal egyesülni fog az IsmertOrvos.hu portállal.
A fúzió során az alábbi tartalmak, illetve szolgáltatások kerülnek át az IsmertOrvos.hu honlapra az Orvostudakozóról:
- Az orvosok, illetve a szakemberek profiloldalai*
- Az orvos válaszol rovat
- Cikkek
A jövőben az Orvostudakozo.hu címen az IsmertOrvos.hu portált lehet majd elérni.
Az IsmertOrvos.hu weboldalra azzal a jelszóval tud majd bejelentkezni, amelyet az Orvostudakozo.hu portálra történő belépésnél is használ.
Köszönjük, hogy az elmúlt évek során az orvostudakozo.hu-t választotta.
Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal.
A rovat az valószínű elérhető lesz, csak az a kérdés, hogy melyik orvos vállalja ez után is a válaszadó szerepét?
Jómagam már azt sem hiszem el egy orvosnak amit kérdez!
Teljesen felesleges kérdezni, mert úgy is az a válasz, hogy "menj orvoshoz. személyes konzultáció nélkül nem áll modjában tanácsot adni"
Én ezt a választ kaptam tőlük:
Köszönjük, hogy megkeresett bennünket. Az IsmertOrvos.hu portálon továbbra is ingyenesen kérdezhet az orvosoktól, szakemberektől.
Ha a "specializáció vagy név", illetve az "orvos vagy kerület" keresődobozokba beírja, hogy milyen specializációjú szakembertől szeretne kérdezni, akkor a rendszerünk megjeleníti azoknak az orvosoknak a listáját, akik a ilyen specializációval rendelkeznek. Ezek közül kiválaszthatja azokat a szakembereket, akik a kérdésekre is válaszolnak.
Ha bármilyen kérdése merülne fel, akkor készséggel állunk a rendelkezésre.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!