Elég sokszor görcsöl a szívem, miért? 13/L
Sziasztok! 13 éves lány vagyok ( Focizom és Parkourozom, de már a kondim is " elment " ) és mostanában sokszor görcsöl vagy fáj a szívem. Többször is volt olyan, hogy fekszem az ágyban és annyira begörcsöl a szívem, hogy nem birok elmozdulni, mert iszonyúan fáj. Apum azt mondta, lehet egy izom beszorult..de ennyiszer?!
Anyum szívbeteg, angina pectoris-a van. Az anyujának is az volt. Még régebben ( kb. 1-2 évvel ezelőtt ) anyum hazajött az orvostól, én a szobában voltam, és hallottam, hogy lehet, hogy én is szívbeteg leszek. Ezt amikor meghallottam 3 napig állandóan sírtam, de lassan elfelejtettem. Orvosnál nem voltam, de van az az iskolai orvosi vizsga és ott mondta az orvos, hogy szívzörejem van. Utánnanéztem az interneten, cikkeket olvastam és a föld gyerekeinek 50% van és, hogy ez pubertáns korban jelenik meg, de később elmúlik.
Remélhetőleg nem a szíved görcsöl. A bordaközi izmok is nagy fájdalmat (az esetemben több EKG-t) tudnak okozni.
Menj el orvoshoz.
Szia! Rendben, köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltál!
További szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!