Vérzik a mandulám helye meddig tart?
Mandulaműtétem volt kedden és csütörtökön el kezdett vérezni. Bementünk az orvoshoz korházba küldött. Ott 1 napig voltam elmult a vérzés ajd a vasárnap megint el kezdett vérezni de akkor már nem mentünk be. Elmúlt a vérzés. Ez meddig lesz és normális-e
Tudom, hogy az a réteg jön le és attól a hajszálerek elkezdik a vérzést de ez nagyon érdekes volt az orvosoknak is. Válaszokat előre is köszönöm
Adtak valami vérzéscsillapítót?
És vasárnaptól mostanáig nem vérzett?
Nem tudom, milyen mértékben vérzik, de azért ez nem játék... Nem karcoltad meg étellel?
Hát, szerintem általános választ nem fogunk tudni adni, hogy meddig tart - különösképpen, ha még az orvosoknak is érdekes - mert ez nyilván egyénenként változik.
Van, amikor egy "rutin" műtét is balul sül el... nem ijesztgetni akarlak, csak HA komolyabban elkezd vérezni, akkor azért menj vissza megint az orvoshoz. Inkább menj feleslegesen, minthogy valami nagyobb baj legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!