Csak egy lány 152846 kérdése:
Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Elég furán érzem magam már pár napja. 2kb 2 hete lefeküdtem a barátommal de nnem védekeztünk(ami tudom h hiba volt). 3-4napja fáj az alhasam (de nem egész nap) néha mintha görcsösen fájna néha csak a jobb néha csak a bal. Kb 8 nap múlva meg kell hogy jöjjön a havim.. Hányingerem is van meg néha kicsit megszédülök és megy a hasam és kicsit fájnak a melleim. Nem tudom mi lehet ez. Ha valakinek van ötlete kérem irjon. Előre is köszönöm... (A beszolásokra nem vagyok kiváncsi).2015. jún. 30. 17:28
1/5 anonim válasza:
Egyelőre még nem érezhetsz terhessegi tüneteket.leghamarabb a köv. Menses első napjatol.akkor majd csinalj tesztet.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2015. jún. 30. 17:58
3/5 A kérdező kommentje:
De ezek valami betegségnek a tünetei??
2015. jún. 30. 18:08
4/5 anonim válasza:
Lehet akár betegség is. Ha esetleg majd a teszt azt mutatja ki, hogy nem vagy terhes és továbbra is maradnak a tünetek mindenképp fordulj orvoshoz! Lehet, hogy nem lesz semmi komoly, de akkor sem szabad félvállról venni. Sajnos csak ennyit tudok segíteni. Kívánom, hogy minden rendben legyen veled! :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2015. júl. 1. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!