Mi lehet a bajom?
Úgy hetente egyszer történik. Reggel felkelek az ágyból, elindulok a szobám ajtajáig (kb.3 méter ez a távolság) és ott kezdődik.
Remeg a lábam szinte nem is érzem, elhomályosul a látásom, lüktet a fejem. Megfogódzkodok a kilincsben, az ajtófélfában, amiben tudok, de nem segít. A lábam feladja. Összeesek. Ez az egész úgy fél percig tart és ennyi idő kell ahhoz, hogy ismét normálisan érezzem magam.
A fáradtságra fogom de most, nyáron is megtörtént már úgy, hogy nem egyből keltem ki az ágyból. Meg nem csak felébredés után játszódik le ez. Van hogy délután, miután felkelek a laptop elől.
Egyébként nagyon egészséges vagyok, évente max. kétszer vagyok náthás meg ezen kívül allergiám van (semmi különös, macskára).
Utána néztem interneten, nem találtam semmi ehhez hasonlót.
Keressek fel orvost vagy nem nagy a baj? 15/L
Sok embernek van ilyen, csak tanán nem ilyen durván. Nekem is, olyankor konkrétan semmit sem látok, nekem is meg kell néha kapaszkodnom.
Valószínűleg a sok fekvés után az alacsony vérnyomás okozza (mondták eddig az emberek, akiket kérdeztem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!