Duzzadt csont van a fejem hatso reszen. Nem tudom mi lehet. Valaki esetleg?
Figyelt kérdés
Ma eszrevettem hogy hatul a fejemen a fulemmel nagyjabol egy volanban van egy duzzanat. Olyan mintha a csont lenne megduzzadva, nyomaserzekeny tehat nem folyamatosan faj es nem tudom mi lehet az. Nektek volt mar ilyen? Nem elmozdithato, es nem is puha. Tenyleg olyan mintha a csont lenne megduzzadva. Nem diagnozist varok, elfogok menni vele orvoshoz csak most vasarnap este azert elegge idegesit a dolog es kivancsi lennek h masnak is volt e mar ilyen. Kepet mellekelek hogy kb hol van a duzzanat. Mindket oldalon kitapinthato a csont, de csak az egyuk oldalon van megduzzadva es csak az erzekeny. Nem vertem be a fejem, fizikailag nem erte semmilyen hatas. Legyszi ha valakinek volt hasonlo vagy tudja mi lehet az irjon. Nem akarok a googlebe keresgelni, mert csak magamra ijesztenek.2015. jún. 28. 22:23
1/1 anonim válasza:
kár,hogy nem írt még senki, ez érdekelne engem is,mert pár napja ugyanez a problémám, és nem múlik a fájdalom..nekem a jobb oldalon fáj,nyomásra,de akkor is,ha rajta fekszem,vagy hajat fésülök/mosok.. azóta eljutottál orvoshoz? én elmentem háziorvoshoz, aki azt mondta, menjek fül-orr-gégészetre, ahol pedig azt mondák,ne várjam ki,ha nincs időpontom,nem fogad a doktornő.. szóval semmivel sem vagyok előrébb és pont szabadságon is leszek 7végéig. ha neked mondtak valamit,légyszi' oszd meg,kíváncsi volnék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!