Áttétes rosszindulatú daganatból hallottál olyanról, aki meggyógyult?
Szegények! Nagyon sajnálom, az én édesapám is rákban halt meg, tudom milyen tehetetlenül végignézni egy imádott ember küzdelmét. Na, most is bőgök.
Nem írtad, hol jelent meg áttét. Apukámnál a tüdőáttétnél mondták először az orvosok, hogy onnan kezdve csak lassíthatják valamicskét, de meggyógyítani már biztosan nem tudják. Valahogy úgy magyarázta az orvos, hogy a tüdőből már a vérárammal szétszóródik a rák a szervezetben. És tényleg, a tüdőáttét után 2 hónappal már 5! újabb áttétet mutatott a CT, szerte a testében. Pár hétre rá pedig elment...
Szedje az Avemart, "tömjétek" paradicsommal, brokkolival, kivivel, stb. (ezek rákellenes anyagokat tartalmaznak, de találsz még ilyen ételeket a neten), jelentkezzetek az összes lehetséges kísérleti kezelésre (pl. Bp-en a Klinikán (Üllői út) van ilyen lehetőség, ha vállalja, hogy a medikusok tanulmányozhatják az esetét, illetve, hogy a kezelés eredményéről - nyilván a személyes adatai nélkül - konferenciákon beszámolhassanak, de ahogy hallottam, a Debreceni klinikán is van valami speciális kezelés, ami sehol máshol az országban nem elérhető még). Ne adjátok fel, mozgassatok meg minden követ!
És a betegségéről beszélgessetek nyugodtan vele, hidd el, szegény tele van kételyekkel, félelmekkel, amiket nem mer elmondani, vagy nem akar vele terhelni titeket, de ha megnyílhat előttetek (az sem baj, ha el-elsírjátok magatokat), nagy megkönnyebbülés lesz mindnyájatoknak és még közelebb is hoz egymáshoz. Mi az apukámmal mindent megbeszéltünk, minden leletét megmutatta, együtt számoltuk meg az áttéteket a ct-n, együtt örültünk, ha egy-egy pici áttét eltűnt a kemo után. Elmondta, hogy hová szeretne még életében eljutni nyaralni és még sikerült elvinnem. Ott sírtunk összebújva a vízparton, mégis életem legszebb nyaralása volt.
Sok erőt kívánok nektek és ne adjátok fel!
Léteznek kórházi körülmények között, kiegészítő terápiaként adható új gyógyszerek, amelyek esetleg még segíthetnek - ezekről az onkológus tud felvilágosítással szolgálni.
"Táltos-gyógyító"-hoz ne menjetek, mert az csaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!