Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Áttétes rosszindulatú daganatb...

Áttétes rosszindulatú daganatból hallottál olyanról, aki meggyógyult?

Figyelt kérdés
Vagy jól érzem, hogy innentől indul a visszaszámlálás? Őszintén. Köszönöm.
2010. márc. 2. 11:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%
Kedves kérdező. Már hozzászóltam. Kovács András táltos gyógyító! A googliba beírod: a nevét, és kapsz róla egy csomó információt, azt hiszem pesten is rendel.Ő volt a Frizbi műsorban is.
2010. márc. 2. 12:00
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megnézem.
2010. márc. 2. 12:02
 13/16 anonim ***** válasza:
89%

Szegények! Nagyon sajnálom, az én édesapám is rákban halt meg, tudom milyen tehetetlenül végignézni egy imádott ember küzdelmét. Na, most is bőgök.

Nem írtad, hol jelent meg áttét. Apukámnál a tüdőáttétnél mondták először az orvosok, hogy onnan kezdve csak lassíthatják valamicskét, de meggyógyítani már biztosan nem tudják. Valahogy úgy magyarázta az orvos, hogy a tüdőből már a vérárammal szétszóródik a rák a szervezetben. És tényleg, a tüdőáttét után 2 hónappal már 5! újabb áttétet mutatott a CT, szerte a testében. Pár hétre rá pedig elment...

Szedje az Avemart, "tömjétek" paradicsommal, brokkolival, kivivel, stb. (ezek rákellenes anyagokat tartalmaznak, de találsz még ilyen ételeket a neten), jelentkezzetek az összes lehetséges kísérleti kezelésre (pl. Bp-en a Klinikán (Üllői út) van ilyen lehetőség, ha vállalja, hogy a medikusok tanulmányozhatják az esetét, illetve, hogy a kezelés eredményéről - nyilván a személyes adatai nélkül - konferenciákon beszámolhassanak, de ahogy hallottam, a Debreceni klinikán is van valami speciális kezelés, ami sehol máshol az országban nem elérhető még). Ne adjátok fel, mozgassatok meg minden követ!

És a betegségéről beszélgessetek nyugodtan vele, hidd el, szegény tele van kételyekkel, félelmekkel, amiket nem mer elmondani, vagy nem akar vele terhelni titeket, de ha megnyílhat előttetek (az sem baj, ha el-elsírjátok magatokat), nagy megkönnyebbülés lesz mindnyájatoknak és még közelebb is hoz egymáshoz. Mi az apukámmal mindent megbeszéltünk, minden leletét megmutatta, együtt számoltuk meg az áttéteket a ct-n, együtt örültünk, ha egy-egy pici áttét eltűnt a kemo után. Elmondta, hogy hová szeretne még életében eljutni nyaralni és még sikerült elvinnem. Ott sírtunk összebújva a vízparton, mégis életem legszebb nyaralása volt.

Sok erőt kívánok nektek és ne adjátok fel!

2010. márc. 2. 12:58
 14/16 anonim ***** válasza:
79%
Van egy rokonom,akinek 20%esélyt adtak egy műtéttel.akkor 8 és 10 évesek voltak a lányai.A műtét sikerült,meggyógyult,most boldog háromszoros nagymama!Volt egy kedves ismerősöm,akinek még miután kiderült,volt 6 boldog éve(tudom ez nagyon kevés,főleg ebben a tudatban)de Ő tényleg minden napját ajándék ként élt meg!A családja körbevette Őt nap mint nap!Sajnos az Én anyukám két év alatt elment.Annyi csodát lehet hallani,soha ne adjátok fel!Sok-sok erőt kívánok!
2010. márc. 2. 13:15
 15/16 anonim ***** válasza:
73%

Léteznek kórházi körülmények között, kiegészítő terápiaként adható új gyógyszerek, amelyek esetleg még segíthetnek - ezekről az onkológus tud felvilágosítással szolgálni.

"Táltos-gyógyító"-hoz ne menjetek, mert az csaló.

2010. márc. 2. 14:56
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Most megrendeltem a cod teát és nézegetem a B17 vitamint. Esetleg ezekről tapasztalat valakinek? Mindent meg fogunk próbálni.
2010. márc. 2. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!