Mennyi kávét isztok meg felkelés után, hogy perceken belül menjen a WC-zés?
Figyelt kérdés
Milyen és mennyi kávét isztok meg, milyen koncentrációban, stb.? Esetleg más megoldást használtok? Mit?2015. jún. 22. 08:40
11/16 anonim válasza:
Én úgy egy dl frissen őrölt, frissen főzött, viszonylag erősre főzött kávét szoktam meginni egy teáskanálnyi mézzel.
Ma csak egy kortyot ittam belőle és már éreztem a hatását, mert előtte ittam egy multis gyümölcslevet. Úgyhogy a gyümölcsös javaslat megfontolandó, akár ilyen formában is.
12/16 A kérdező kommentje:
Szóval valamilyen gyümölcs, és egy erős kávé? Te mit értesz az erős kávé alatt?
2015. jún. 22. 10:22
13/16 anonim válasza:
Reggel édesítőszert teszek a kávémba, garantált hatás.
14/16 A kérdező kommentje:
Milyet és mennyit? Én csak cukrot teszek. Valaki írhatna egy Nesscaffe+cukor kombinációt, hogy milyen arányba szokott nektek hasznos lenni!!! :)
Üdv!
2015. jún. 22. 11:48
15/16 anonim válasza:
Csak azt értem az erős kávé alatt, hogy nem hosszú kávéból iszom egy dl-t, hanem presszóból.
16/16 anonim válasza:
Nem akarod kipróbálni a főzött kávét egyébként? Szerintem az jobb ilyen célokra amúgy, mint a Nescafé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!