Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyi kávét isztok meg...

Mennyi kávét isztok meg felkelés után, hogy perceken belül menjen a WC-zés?

Figyelt kérdés
Milyen és mennyi kávét isztok meg, milyen koncentrációban, stb.? Esetleg más megoldást használtok? Mit?
2015. jún. 22. 08:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
28%
Reggelizem :D + kávé, de kávé nélkül is megy.
2015. jún. 22. 08:47
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy nagy pohár kb 2 deci, nem túl erős, jó forró kávét szoktam inni, kevés tejjel és barna cukorral, nekem sokszor már a pohár felénél rohannom kell.
2015. jún. 22. 08:48
 3/16 A kérdező kommentje:
Ez egy igazán hasznos, kérdésre felelő válasz volt, köszönöm! De tényleg!
2015. jún. 22. 08:48
 4/16 A kérdező kommentje:
Második: akkor lehet nekem itt a baj. Én 1 csapott kanál Classic Nesscaffe-t 1 púpos cukorral iszom, kb. 1 deci vízzel. Gondolom akkor jobb lenne ha dupláznám. Nem igazán jön be így...
2015. jún. 22. 08:49
 5/16 anonim ***** válasza:
A Classic Nescafe-t csak tejjel érdemes inni. Szerintem a kávé + tej előhozza a kávé igazi aromáját. Legalábbis nekem vízzel nem igazán jön be, epe íze van úgy.
2015. jún. 22. 09:02
 6/16 A kérdező kommentje:
Én nem is az íze miatt iszom, hanem a "reggeli hatást" várva...
2015. jún. 22. 09:10
 7/16 anonim ***** válasza:
Nem muszaj kvt inni, lehet az cappuchino is ,de akar forro tej vagy tea is,mert a hatasa csak a melegsege miatt van.
2015. jún. 22. 09:11
 8/16 anonim ***** válasza:
Kávé előtt egyél meg pár szem ságabarackot, kivit. Sokkal gyorsabb lesz a hatás.
2015. jún. 22. 09:13
 9/16 A kérdező kommentje:

Az utolsó előttinek nincs igaza, nem csak a meleg miatt van hatása. Próbáltam már a bögre teát, az nem segített semmit.

Utolsó: lehet igazad van,de kiwit nem kívánom, barack meg szezonális..

2015. jún. 22. 09:14
 10/16 anonim ***** válasza:
Bármilyen gyümölcs vagy lekvár megteszi, az alma is. Én már két hete sárgabarackkal és málnával kezdem a napot. És csak gabonakávét iszom utána, a koffein tönkreteszi a mellékveséket, akár hormonzavart is okozhat. Nagyon hatásos még az esti futás. Mert kell a beleknek a mozgás is.
2015. jún. 22. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!