Gyümölcskosár kérdése:
Tegretolt, és Frontint szedek. Lehet nagyon ritkán inni alkoholt?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok ha ritkán összejövetelkor iszok nagyon kevés bort, vagy rövidet az nagy baj? Amúgy nem iszom. Ha ritkán iszok nem lehet baj igaz?2015. jún. 19. 23:01
2/13 A kérdező kommentje:
Nagyon kiütne? Tudom, hogy ezekre a gyógyszerekre nem szabad inni, de ha nagy ritkán iszom baj?
2015. jún. 19. 23:15
4/13 anonim válasza:
Nyugtatóra nem kéne, bár alkalmanként a mennyiségre nagyon figyelve meg lehet próbálni, bár nem ajánlják, de határok között én mernék....
5/13 A kérdező kommentje:
Hát határon belül maradnék! Soha nem voltam részeg, és nem is szeretnék az lenni.
2015. jún. 19. 23:18
6/13 anonim válasza:
Ha mindenképp inni akarsz, aznap csak reggel vedd be a gyógyszereket, este hagyd ki.
7/13 A kérdező kommentje:
Rendben van! Igy lesz! De lehet, hogy nem is fogok inni azért nyilván félek inni gyógyszerekre még ha keveset is innék.
2015. jún. 20. 16:38
8/13 anonim válasza:
Miért mondtok f*s*ságot neki? Ti tudjátok, mi a Tegretol? Többet árt, ha nem veszi be, mint ha megiszik mellé egy-két pohár bort. A Frontin ok, semmi baja nem lesz ha kimarad, de fogalmunk sincs, mennyit szed a Tegretolból és mire - egy megvonásos epilepsziás roham kicsit elrontaná a partyt...
9/13 A kérdező kommentje:
A Tegretolból napi: 1 tbl szedek, ami 200 mg-os. Nem epilepsziára szedem szerencsére. Én sem hiszem, hogy jó ötlet lenne kihagyni a szedését. Inkább akkor ritkán sem iszok alkoholt.
2015. jún. 29. 10:08
10/13 anonim válasza:
Én sem epilepsziára szedem hanem bipoláris zavarra, de ettől még a Tegretol antiepileptikum, csak másra is használják. Az antiepileptikumok hirtelen megvonása pedig nem epilepsziás embereknél is okozhat megvonásos rohamot. Mindenesetre ne hagyd abba inkább :) Egyébként ha tényleg nem sokat iszol, a világon semmi bajod nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!