Ki lehet gyógyulni orvosi segítség nélkül az anorexiából?
abban az esetben, ha még nem merültél el a betegségben. ha még a betegség-egészség határán vagy.
ennek eldöntése nem is olyan egyszerű. egy picit írnál magadról a betegség szemszögéből? hátha akkor többet tudok mondani.
egy önerőből gyógyult
Az az igazság, hogy te vagy a jelenlegi rendszer eszményképe.
Én szívesen ennék többet is, de nincs rá pénz.
Vannak anorexiások, akik önerőből meg akarnak gyógyulni, de nem sikerül nekik, hanem bulémiások lesznek. Nálad is kezdődik.
Kell valaki, aki segít, mert a testképed zavart, így nem tudod eldönteni, hogy mikor vagy jó bőrben, és elmegy veled ruhát vásárolni.
első válaszoló vagyok. így, hogy már tisztábban látom az eseted és ismerem a sajátom, azt javasolnám mindenképp, hogy kérj külső segítséget. te sokkal komolyabban benne vagy, mint én. és nekem is évek kellettek a gyógyuláshoz, kisebb-nagyobb visszaesésekkel. 40 kg alatti súly nagyon kevés. nem tudom, hogy mennyire vagy vele tisztában, de az életeddel játszol. az anorexiások sokszor nem szó szerint éhen halnak, hanem pl. leáll a szívük. ez a rosszul lét bármikor bekövetkezhet és hirtelen jön. ezt kéne komolyan venned. mindenesetre jó úton haladsz, mert fölismerted, hogy ez így nem normális állapot és változtatni szeretnél rajta. már segítséget is kértél (itt), de tedd meg ezt a való életben is. a legjobb lenne, ha a családodat/valamelyik családtagodat kérnéd.
mielőbbi gyógyulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!