Anya megdobált krumpilval és nagyon fáj a lábam. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Anyával 2 napja összevesztem és ezért megdobált nagy krumplikkal. A lábamat találta el, ami egyre jobban fáj és nehezen tudok járni. Szerintetek megzúzódott vagy valami komolyabb?2015. jún. 9. 16:52
1/8 anonim válasza:
Készüljetek, itt a nyári szünet, jönnek az unatkozó kölykök!
2/8 anonim válasza:
Szerintem csak megzúzódott. Örülj hogy csak krumpli volt. :D
3/8 anonim válasza:
Igen, valószínűleg zúzódás, egy-két nap múlva nem kellene fájnia.
De miért nem egészség témakörben tetted fel? Így szeretnél segítséget kérni? Min vesztetek össze amúgy?
Hozzám anya egyszer egy bögrét vágott (:D), de azóta már normális, kiegyensúlyozott családi életem van :) Minden rendben lesz, ne aggódj! (küldj privit, ha szeretnél)
4/8 anonim válasza:
Rúgd seggbe anyádat, hogy megtanulja, hol a helye!
6/8 anonim válasza:
"Ha megdobnak krumplival, dobd vissza dinnyével."
7/8 anonim válasza:
Először kérj bocsánatot anyudtól... utánna mond meg neki hogy nem gondoltad komolyan amikor azt mondtad, hogy Encit adjátok örökbe :DD
8/8 anonim válasza:
Dicsértessék Lencse Dóri! szerintem ne pazarold az idődet poénok írásával, hanem inkább tanulj szorgalmasan a következő évre, mert meg fogsz bukni, és kérlek szépen, anyukádat se vádold meg azzal hogy megdobált. Mert senki se hiszi el :) Remélem sokat segít
hettem neked ezzel :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!