Aki csak reggel fürdik/zuhanyozik, hogy tud este piszkosan belefeküdni az ágyba?
de ezek az emberek sosem fognak tisztán ágyba feküdni, nem?
Tényleg nem értem. Naponta legalább 10szer elmegyek pisilni, egyszer nagydolgozni, hát el sem tudnám képzelni, hogy ne fürödjek meg este mielőtt lefekszek aludni. (Használok wc papírt, még mielőtt valaki ebbe kötne bele, dehát akkor is)
Már miért izzadnék le? Aki egész nap dolgozik, rohangál és fürdés nélkül fekszik le még jó, hogy reggelre megbüdösödik. De aki este lefekvés előtt megfürdik és tiszta - tehát hetente váltott - ágyneműbe fekszik bele, az mitől izzadna le? Reggelente mielőtt felöltözök természetesen lemosdok - tehát nem megfürdök, vagy lezuhanyozok - de nem indulok el büdösen a munkába. Arról nem is beszélve, hogy éjszakára is mindig bekenem magam izzadásgátló dezodorral meg parfümmel, arckrémmel, kézkrémmel ez nálam rituálé, ezek meg kellenek, hogy legyenek. A másik meg az, hogy inkább este fürdök a páromnak, mint reggel vadidegeneknek. Nem tudnék naponta 10 pisilés után még jóízűen ágyba bújni a párommal és felkínálni magam, hogy na gyere, ess nekem.
, bűzölögve közben a vacsoraszagú hajammal, amit főzés közben szépen átvett. Meg különben sem értem, hogy lehet úgy belefeküdni egy ágyneműbe, hogy nem tiszta az ember. Magyarul: nem tudnék sz@ros seggel szexelni és lefeküdni aludni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!