Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Először megyek masszőrhöz....

Először megyek masszőrhöz. Lenne néhány kérdésem?

Figyelt kérdés
Szóval úgy adódott, hogy hamarosan masszőrhöz megyek, de eddig még sohasem voltam. Nem egészségügyi indokkal megyek, csak úgy. Egy látszólag igényes wellness szálloda lesz a helyszín. Illik borravalót adni neki (a neten azt olvastam, hogy illik, de egyszer már kifizettem a masszázs árát)? Mennyire kell levetkőzni? Ugye meztelenre nem kell? Gyakori, hogy férfi masszőr dolgozik ilyen helyeken? Tőlük kicsit tartok. Meg amúgy elég mollett vagyok, sok helyen narancsbőrös ( orvosi okokból már fogyózom, de ez még nem látszik), ez gáz? 21 éves lány vagyok.

2015. máj. 28. 15:51
 1/2 Crudius válasza:

Egy wellness helyen elegendő, ha fürdőruhában vagy. A masszőr amúgy is le kell takarja törölközővel az éppen nem maszírozott területeket.

A borravalóról nem tudok mit mondani...

Az meg ne okozzon gondot, hogy hogyan nézel ki.

A masszőr nem pontozást ad a testedre, hanem masszíroz. Teljesen mindegy milyen az alakod.

Igen gyakoriak a férfi masszőrők, de tartani nem kell tőlük. Ugyan azt teszik mint a nők.

Szóval nem kell szorongani emiatt. :)

Lazulj el és élvezd! :)

2015. máj. 28. 16:08
 2/2 vfrtom ***** válasza:
Sima svédmasszázsra elméletileg teljesen le kell, de nem szoktak. Pincérnek is kifizeted a kaját mégis adsz boreszt, nem? Igen gyakori a férfi (erösebb a kezük, jobban "bírják") , de normális helyen megkérdezik, hogy nöi ill. férfi masszört szeretnél. Nem ,nem gáz. Nem mindenki modellalkat, (söt a molett alkatot jobb is gyúrni,"van mit fogni rajta" ).
2015. máj. 28. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!