Gipszfétisesek! (többi lent) Lenne néhány kérdésem. ?
Figyelt kérdés
Nekem is gipszfétisem van. Van itt még valakinek? Lenne néhány kérdésem. Fiúk is lányik is.
Kort és nemet is írjatok.
Privátban is jó.
13/F
2015. márc. 16. 20:19
3/9 anonim válasza:
42(F) Gyerekkoromban volt gipszem, és már akkor éreztem, hogy van valami különleges benne.
4/9 anonim válasza:
Nekem nincs ugyan gipszfétisem, de ajánlanám, hogy menj el egy templomba. Vagy pszichológushoz.
5/9 anonim válasza:
Minek menjek pszihomókushoz. Nincs vele problémám...
6/9 anonim válasza:
Kedves utolsó! A pszichológus szakma lebecsmérlése és csúfolása ("pszichomókus") helyett... Nem mondom inkább mit tegyél.
7/9 anonim válasza:
Nem becsmérlem őket, bár akad köztük olyan, akinek nem lenne ott a helye, csak a gipszfétis nem az az ok, amiért oda kellene menni.
9/9 anonim válasza:
Na ja, lehet beszélgetni. (F) Jó lenne, ha lányok is írnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!