Néhány kósza őszhajszál fiataloknál előfordulhat?
22 éves vagyok és van 4-5 őszhajszálam, pedig a szüleim 50 évesek és egyáltalán nem őszülnek, a nagyszüleim is 60 után kezdtek el őszülni.
Nem tudom mióta, tegnap vettem észre, mostantól egyre több lesz?
Azt hiszem, 8 éves voltam, amikor először találtunk egy ősz hajszálat. :) Mindenki csak nevetett - ez bármikor, bárkivel előfordulhat.
Most 29 éves vagyok, és mindig van sajnos egyik oldalt kb. 2-3 szál (összesen) ősz hajszálam. Ha kitépem, akkor is visszanő.
Több viszont hála Istennek nincs.
Remélem, nem leszek ősz még sokáig... A fodrászom szerint ezzel nem kell foglalkozni, valamiért az egyik hajhagymám ilyen lett, de ez nem példátlan dolog, és nem jelent őszülést.
én harmincas vagyok, és nekem is valamikor a huszas éveimben kezdődött, hogy lett mindig egy-két ősz hajszál. azokat mindig kitéptem őszintén szólva.
de azóta is tök barna vagyok, csak ritkán van egy-két ősz szál.
mondjuk rengeteg a hajam, szóval nekem az a havi-kéthavi 1-2 nem számít, amit kiszedek. tény és való, hogy régebben évente-többévente volt ennyi.
Nekem is rengeteg hajam van, de én is ki szoktam tépni. :$
Az a baj, hogy mivel amúgy elég sötét barna a hajam, egy-két ősz hajszál is szabályosan rikítani tud néha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!