LilithBlackmoon kérdése:
Alkohol vagy drog volt?
Figyelt kérdés
Nem kezdő alkoholfogyasztó vagyok (27 éves nő), pláne borban, mégis a legutóbbi borkóstolón olyan tünetek jelentkeztek, amelyek korábban sosem. 5 óra alatt maximum egy liter (de inkább kevesebb) bort ihattam meg összesen. Igen, kevertem, volt amelyikből csak egy-két kortyot, de ettem közben hamburgert. Tisztán emlékszem arra, hogy abbahagytam az ivást, de ahelyett, hogy egy-két órával később jobb lett volna, teljesen szétestem. Se kép, se hang, semmire nem emlékszem, állva bepisiltem, holott ameddig emlékszem még csak nem is volt gondom a mozgással,a ruhám tiszta maradt, nem estem el. Nem voltak a szokásos spicces tünetek, egyszerűen csak az elmém elhomályosodott. Élénkebb lettem,táncoltam, pedig részegen MINDIG ledőlök és elalszom. Agresszíven viselkedtem, ami szintén nem fordult még elő. Pancsolt borok vagy drog?2015. máj. 24. 22:25
1/5 anonim válasza:
Mások nem volt bajuk? Gondolom, nem egyedül kóstoltál. Akik veled voltak, mit mondanak? Végig láttak? Nem akart kihasználni senki sem?
A bepisilés elég durva. A többi simán lehet attól, hogy kissé megártott a pia. Talán fáradtabb voltál, vagy kevesebbet ettél, mint máskor.
2/5 anonim válasza:
Aki így kezdi "Nem kezdő alkoholfogyasztó vagyok", az valószínűleg masszív alkoholista, és jóval ötbbet ivott.
HA valóban annyi volta fogyasztás, akkor tökmindegy mi volt a többiekkel, a mennyiség elég nevetséges (4 pohár bor 5 óra alatt), így feltételezhető a drog.
3/5 anonim válasza:
Több sebből vérzik nekem ez a történet...
4/5 anonim válasza:
Ha állva bepisiltél, akkor hogy maradt tiszta a ruhád? :D
Nőként nekem józanul is nehéz pisilni szórakozóhelyen, étteremben, hogy úgy egyensúlyozzak a wc felett, hogy beletaláljak, de a ruhám ne legyen olyan :D
5/5 A kérdező kommentje:
A nem kezdő alkoholfogyasztó arra vonatkozott, hogy tudom, mikor elég és mikor késő már, illetve, hogy nem először ittam, a barátnőim közül én bírom legjobban, de ennyire brutális élményem még soha nem volt, utoljára egyetemistaként rúgtam be. Sajnos egyedül mentem (cikket kellett írnom róla, mivel ismernek, lejáratásra tippelek), odacsapódtam a látásból ismert emberekhez időnként.
2015. máj. 24. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!