Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A marihuana káros vagy nem?

A marihuana káros vagy nem?

Figyelt kérdés

Vannak a neten oldalak ahonnan lehet rendelni is ilyen biot de úgy hallottam az még rosszabb mint a rendes.

Meg pl van aki azt mondja hogy nem káros.

szerintetek?

2015. máj. 22. 08:18
 1/8 anonim válasza:
a "bio" az valami szárított gaz van beleáztatva az isten tudja milyen szintetikus lötyibe. A rendes gandzsa... örök vita marad. a tüdődet tönkrevágja, mivel se szűrő se lófasz, csak egy "csiga" van benne. Aki szívja azt mondja hogy még egészséges is, nekem pl egyszer lázra és torokfájásra ajánlották.. xd De vannak pozitív és negatív hatásai is, gondolom nem véletlenül van az orvosi marihuána. De inkább ne szívd. Igyál annyit amennyit nem szégyellsz :D
2015. máj. 22. 08:24
 2/8 Manipura válasza:
A biot felejsd el. Semmi köze az igazi marihuánához. Persze, hogy káros, mint ahogy az alkohol is. De, ha mértékkel csinálod semmi bajod nem lesz tőle. Ajánlom figyelmedben ezt a könyvet, ha érdekel a téma : [link] , ez elfogultság nélkül, kizárólag tudományos témákra támaszkodva ír a fűről. Hosszútávon az alkohol sokkal károsabb, nézz utána, ez bizonyított tény. Nem hiába árulják legálisan ( had hulljon a férgese alapon), míg a füvet szinte mindenhol tiltják. Csak olyan emberek véleményét kérd ki, akik tapasztalatból beszélnek, és olyan könyveket olvass, amelyek alá vannak támasztva tudományos vizsgálatokkal. Sajnos az emberek szeretnek olyan dolgokról okoskodni, amihez még közük sem volt.
2015. máj. 22. 08:46
 3/8 anonim ***** válasza:

A marijuana olaj sok betegségből meggyógyít:

[link]

2015. máj. 22. 08:51
 4/8 PeniszHuszar válasza:
A brit tudősok megálapitották hogy semmeilyen káros hatása nincs az agyra :3
2015. máj. 22. 08:55
 5/8 A kérdező kommentje:
És a betről honnan lehet rendelni tudnátok linket küldeni?
2015. máj. 22. 10:29
 6/8 anonim ***** válasza:

A marihuánának rövid távon nincs káros hatása. Hosszú távon viszont, a tüdőt leszámítva, mert nyilván a füst nem tesz senkinek sem jót, akármilyen füstről van szó, szóval azt leszámítva rontja a memóriát és ha hajlamos voltál rá eleve, akkor paranoid tévképzeteket idézhet elő. Ez utóbbi esetben, ha nagyon sokat szívod, akár a füvezéstől független időpontban is megjelenhet.

Persze, vannak áldásos hatásai is, fájdalomcsillapítás, nyugtat, étvágynövelő, kellemes hangulatba hoz, satöbbi, de ezek rövid távon vannak így, hosszú távon, a rendszeres és erős használata okozhat (nem feltétlenül, de leírt és bizonyított folyománya) káros tüneteket.

2015. máj. 22. 11:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból mondom, hogy hosszú távon káros lehet. Szétszórtságot, memória zavart okoz (pl. Egyszer elhagytam a pénzem is, meg sose találtam semmit) Ráadásul felerősíti a tudatalattit, ami nem gond egy full pozitív embernél, de nekem a félelmeimet is felerősítette és teljesen paranoiás lettem (pl. Az utcán este mindig hátrafele nézelődtem, hogy követ-e vki. Ez korábban is előfordult de nem ilyen durván, hogy folyamatosan csináljam és rettegjek is közben. Meg nem mertem elaludni, mert attól féltem soha többé nem ébredek fel Stb)

Én azóta többet nem csinálom. Elég volt.

De van egy ismerősöm aki függő, évek óta naponta csinálja és a szétszórtságon kívül nincs semmi baja.

Persze vannak pozitív hatásai is, az első pár alkalommal jó kedvre derít, meg növeli a libidót, úgyhogy szex előtt nagyon jó tud lenni, de nekem több a rossz élményem vele, szóval inkább kerülöm. 28n

2015. máj. 22. 13:57
 8/8 anonim válasza:
A betről nem lehet ilyet rendelni, az sportfogadásra van... :D ès illegális is, szóval a tippmixpro-rol sem lehet :/ de ha mrgkeresed a nyóckerben zsigát, a kis málèszájú 13èves roma származású úriembert, tutti anyagot kapsz tőle.
2015. máj. 22. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!