A marihuana káros vagy nem?
Vannak a neten oldalak ahonnan lehet rendelni is ilyen biot de úgy hallottam az még rosszabb mint a rendes.
Meg pl van aki azt mondja hogy nem káros.
szerintetek?
A marijuana olaj sok betegségből meggyógyít:
A marihuánának rövid távon nincs káros hatása. Hosszú távon viszont, a tüdőt leszámítva, mert nyilván a füst nem tesz senkinek sem jót, akármilyen füstről van szó, szóval azt leszámítva rontja a memóriát és ha hajlamos voltál rá eleve, akkor paranoid tévképzeteket idézhet elő. Ez utóbbi esetben, ha nagyon sokat szívod, akár a füvezéstől független időpontban is megjelenhet.
Persze, vannak áldásos hatásai is, fájdalomcsillapítás, nyugtat, étvágynövelő, kellemes hangulatba hoz, satöbbi, de ezek rövid távon vannak így, hosszú távon, a rendszeres és erős használata okozhat (nem feltétlenül, de leírt és bizonyított folyománya) káros tüneteket.
Tapasztalatból mondom, hogy hosszú távon káros lehet. Szétszórtságot, memória zavart okoz (pl. Egyszer elhagytam a pénzem is, meg sose találtam semmit) Ráadásul felerősíti a tudatalattit, ami nem gond egy full pozitív embernél, de nekem a félelmeimet is felerősítette és teljesen paranoiás lettem (pl. Az utcán este mindig hátrafele nézelődtem, hogy követ-e vki. Ez korábban is előfordult de nem ilyen durván, hogy folyamatosan csináljam és rettegjek is közben. Meg nem mertem elaludni, mert attól féltem soha többé nem ébredek fel Stb)
Én azóta többet nem csinálom. Elég volt.
De van egy ismerősöm aki függő, évek óta naponta csinálja és a szétszórtságon kívül nincs semmi baja.
Persze vannak pozitív hatásai is, az első pár alkalommal jó kedvre derít, meg növeli a libidót, úgyhogy szex előtt nagyon jó tud lenni, de nekem több a rossz élményem vele, szóval inkább kerülöm. 28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!